Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου για τα κρούσματα αισχροκέρδειας που αναδεικνύουμε

0



Από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου λάβαμε και δημοσιεύουμε με την άδειά του το παρακάτω μήνυμα σχετικά με τα θέματα που προκύπτουν και αναδεικνύουμε από το ιστολόγιό μας όσον αφορά κάποιες επιχειρήσεις της παραλιακής ζώνης του Κιάτου:

"Αγαπητοί φίλοι,
είναι προς τιμή σας που ενδιαφέρεστε για την σωστή αντιμετώπιση των καταναλωτών από τις επιχειρήσεις. 
Επίσης είναι προς τιμή σας ο ήπιος τρόπος που προσεγγίσατε το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς να το κουκουλώσετε και ταυτόχρονα χωρίς να προσβάλλετε την επιχειρηματικότητα της πόλης μας συλλήβδην. 
Έχετε απόλυτο δίκιο ότι μερικές φορές επιχειρηματίες που τους λείπει το όραμα ή που μπορεί να μην ενδιαφέρονται για το αύριο, ακολουθούν πολιτικές τιμών ή και σε άλλους τομείς, όπως η ποιότητα ή ο σεβασμός στον πελάτη και στο περιβάλλον, που είναι κατακριτέες.
Ευτυχώς στην αγορά της πόλης μας, τόσο αναφορικά με τα εμπορικά καταστήματα, όσο και με αυτά της εστίασης και της διασκέδασης, δε συμβαίνουν συχνά τέτοια κρούσματα. 
Οι επιχειρηματίες του Κιάτου είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία επαγγελματίες με την πλήρη έννοια του όρου, με ιδιαίτερο σεβασμό στον καταναλωτή κλπ. 
Γι' αυτό εξάλλου η αγορά μας τα τελευταία χρόνια της κρίσης και της απελπιστικής κατάστασης για όλους, παρά τα όσα τραβάει, έχει μια ανοδική πορεία, ιδίως στον τομέα της εστίασης και της διασκέδασης. 
Κάτι τέτοιο οφείλεται βέβαια σε πολλούς λόγους, που δεν είναι της παρούσης να τους αναλύσουμε. Το σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση είναι πως αν οι υπεύθυνοι των προσφερομένων υπηρεσιών αυτού του είδους δεν ήταν στην πλειοψηφία τους σωστοί, όπως θα το λέγαμε απλά, δε θα μπορούσε να καταγραφεί αυτή η πορεία, με οποιουσδήποτε εξωγενείς παράγοντες.
Θα αποτελούσε μεγάλη ικανοποίηση για μένα προσωπικά, αλλά και για τους συναδέλφους μου στην πόλη μας, να είχαμε την ευκαιρία να σας δείξουμε από κοντά την ποιότητα, την ποικιλία και τις προσεγμένες τιμές των καταστημάτων του Κιάτου. 
Γι' αυτό σας προσκαλώ, όποτε θέλετε να περάσουμε ένα απόγευμα μαζί στην εμπορική αγορά και στη συνέχεια, το ίδιο βράδυ στην αγορά της διασκέδασης. 
Έτσι θα μας δοθεί η ευκαιρία να δούμε τα πολλά καλά και ενδεχομένως και τα λίγα στραβά που υπάρχουν. Ταυτόχρονα θα έχουμε το χρόνο να συζητήσουμε και για άλλα θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα της περιοχής μας, που μετά την απομάκρυνση των υπηρεσιών κατά τα προηγούμενα χρόνια, είναι πλέον ο μοναδικός εναπομένων πυλώνας που καθιστά το Κιάτο κέντρο της ευρύτερης κεντροδυτικής Κορινθίας.

Σε αναμονή της ανταπόκρισής σας στην πρόσκλησή μου,
Φιλικά,

Βασίλης Παγώνης
Πρόεδρος του
Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου"

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ:

Αγαπητέ κύριε πρόεδρε,
κατ'αρχήν οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τα καλά σας λόγια για την προσπάθεια που κάνουμε να αναδείξουμε κάποια προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή μας.
Σας ευχαριστούμε επίσης για την ψύχραιμη προσέγγιση του θέματος.
Είναι γνωστό ότι το ιστολόγιό μας στηρίζει την προσπάθεια οποιουδήποτε προσπαθεί για το καλό της περιοχής, από το Δήμο έως τον τελευταίο εθελοντή και αυτό θα συνεχίσει να κάνει γιατί αυτός είναι ένας από τους λόγους που υπάρχουμε διαδικτυακά.
Είναι γνωστό επίσης ότι έχουμε προβάλλει (δωρεάν πάντα) πολλές από τις τοπικές επιχειρήσεις που πραγματικά κοσμούν την περιοχή.
Έχουμε κάνει αρκετές αναρτήσεις που διαφημίζουν την περιοχή μας... δείτε εδώ κι εδώ σχετικά και αν ψάξετε θα βρείτε πολλές.
Έχουμε προβάλλει και εθελοντές που έχουν κάνει τη διαφορά με προσωπική εργασία και ανιδιοτελή προσφορά, δείτε ένα παράδειγμα εδώ.

Όμως τα προβλήματα στην περιοχή είναι πολλά και έχουμε κατά καιρούς ασχοληθεί με διάφορα θέματα όπως είναι τα σκουπίδια, η ποιότητα του νερού, η ρύπανση γενικότεραοι αφίσες στις κολώνες, τα αδέσποτα, τα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια και πάρα πολλά άλλα θέματα τα οποία έχουν δημοσιευτεί ΕΔΩ.

Αυτό όσο κι αν ενοχλεί κάποιους δε θα σταματήσουμε να το κάνουμε ποτέ. 
Πάντα θα προβάλλουμε τα κακώς κείμενα γιατί πιστεύουμε ότι βάζουμε κι εμείς ένα λιθαράκι. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα κατεδαφίστηκε το έκτρωμα του Ισθμού της Κορίνθου μετά από δικό μας ρεπορτάζ και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό.

Κύριε πρόεδρε,
συμφωνούμε απόλυτα πως οι επιχειρηματίες του Κιάτου είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία επαγγελματίες με την πλήρη έννοια του όρου και με ιδιαίτερο σεβασμό στον καταναλωτή, όμως δεν είναι όλοι το ίδιο και εμείς θα αναδεικνύουμε και τους μεν και τους δε όπως κάναμε μέχρι τώρα.

ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ την πρότασή σας (θα σας ειδοποιήσουμε ιδιωτικά) και προχωράμε και ένα βήμα παραπέρα:
Για να μη θεωρηθεί ότι επιλέγουμε τις επιχειρήσεις που προτείνετε να επισκεφτούμε και μας κατηγορήσουν για ιδιοτέλεια, ΚΑΛΟΥΜΕ μέσω του συλλόγου σας οποιονδήποτε τοπικό επιχειρηματία επιθυμεί να μας στείλει την παρουσίαση της επιχείρησής του να την προβάλλουμε (δωρεάν φυσικά) από το ιστολόγιό μας που παρακολουθούν χιλιάδες συμπολίτες μας καθημερινά.

Σας ευχαριστούμε για την παρέμβαση

Σημείωση: Στον Ορνό, στη Χώρα της Μυκόνου και στο Κιάτο έχει 1,70 € το σουβλάκι !!!

Δημοσίευση: Ιουνίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου για τα κρούσματα αισχροκέρδειας που αναδεικνύουμε"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator