ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Κατεδάφισαν το τσαντίρι στον Ισθμό της Κορίνθου (pics)

0



Τον Νοέμβριο του 2015 είχαμε κάνει συνεχείς αναρτήσεις με ρεπορτάζ σχετικά με τον Ισθμό της Κορίνθου και τα θέματα ασφαλείας που προκύπτουν από την πλήρη εγκατάλειψη της τουριστικής περιοχής της παλαιάς γέφυρας και της ευρύτερης περιοχής (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Πέρα από τα θέματα ασφαλείας θίξαμε και την τουριστική πλευρά του θέματος (ΕΔΩ) αφού η περιοχή αποτελεί ένα από τα πιο φωτογραφημένα αξιοθέατα στην Ελλάδα με τις καθημερινές επισκέψεις τουριστών όλο το χρόνο από όλο τον κόσμο.

Σε ένα από τα πιο εμφανή σημεία της τουριστικής περιοχής του Ισθμού δέσποζε τότε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο της "Διώρυγα Α.Ε." το οποίο είχε μετατραπεί σε τσαντίρι όπου οι ένοικοί του είχαν κάνει την περιοχή ανυπόφορη (μαρτυρία επαγγελματία). Δείτε το:



Λίγο μετά την πρώτη μας ανάρτηση (ΕΔΩ) οι υπεύθυνοι τοποθέτησαν μια (ανορθόγραφη) πινακίδα  την οποία διόρθωσαν τις επόμενες ημέρες μετά από την ανάρτησή μας (ΕΔΩ):



Και ενώ νομίζαμε ότι όλα τελείωσαν με την τοποθέτηση των δύο πινακίδων (μπήκε και μια δεύτερη που προειδοποιεί για κίνδυνο, δείτε ΕΔΩ) χθες μας περίμενε μια έκπληξη.

Το εγκαταλειμμένο κτίριο που είχε μετατραπεί σε τσαντίρι κατεδαφίστηκε τις τελευταίες ημέρες. Δείτε σημερινές φωτογραφίες από το ίδιο μέρος που είχαμε φωτογραφήσει και τότε:




Προς το παρόν δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το ποιος πήρε την πρωτοβουλία για αυτή την εξέλιξη, ούτε για το που στεγάστηκαν οι "ένοικοι", θα επανέλθουμε όμως στο θέμα με νεώτερα. 

Αυτό που κρατάμε και σημειώνουμε είναι ότι πρόκειται για μια προσωπική επιτυχία του parakato.gr, των αναγνωστών του που διέδωσαν τα ρεπορτάζ μας μέσω των social media αλλά και κάποιων τοπικών μέσων που τα αναδημοσίευσαν. Σήμερα ασχολήθηκε με ρεπορτάζ και το korinthostv.gr (ΕΔΩ) απ'όπου και το βίντεο:




Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Κατεδάφισαν το τσαντίρι στον Ισθμό της Κορίνθου (pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator