ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Βρήκαμε την οδό αυτοκτονίας στη Διώρυγα της Κορίνθου... Πόσοι τη χρησιμοποίησαν; Ποιος ευθύνεται;

0



Συνεχίζουμε το ρεπορτάζ της ΞΕΦΤΙΛΑΣ για τον Ισθμό της Κορίνθου από ΕΔΩ που σταματήσαμε.

Θες να πέσεις στον Ισθμό της Κορίνθου με το αυτοκίνητό σου;;; Κανένα πρόβλημα...

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με όλους τους τοπικούς φορείς βρήκαν τη λύση και γιαυτό και έχουν ήδη φροντίσει όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να περάσουν την "Πύλη της Μυθικής Πελοποννήσου" του ΤΑΤ (Τατούλης), τώρα έχουν την ευκαιρία εκτός από οριζόντια να την διαβούν και κάθετα !!!

Άνοιξαν λοιπόν δρόμο ελεύθερο προς τους πολίτες και αρκετά σκοτεινό τις νύχτες για όποιον επιθυμεί να φουντάρει ανενόχλητος στον Ισθμό.

Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία και το βίντεο στο τέλος της ανάρτησης... φτάσαμε με το αυτοκίνητο ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ κυριολεκτικά ένα βήμα από το κενό, σε απόσταση αναπνοής από το αφύλακτο πρανές του Ισθμού που απέχει λίγες δεκάδες μέτρα από τον "Βασιλόπουλο" και τα Goodys που συγκεντρώνουν καθημερινά πολύ κόσμο. Δε θέλουμε να σκεφτόμαστε τι μπορεί να συμβεί αν ένα παιδί ξεφύγει της προσοχής των γονέων του !!!


Δε συναντήσαμε ούτε μια πινακίδα που να προειδοποιεί για τον κίνδυνο, ούτε έναν φράκτη ή μια μπάρα ασφαλείας να ανακόψει την πορεία μας προς το ΑΦΥΛΑΚΤΟ πρανές... ξέφραγο "αμπέλι" ΘΑΝΑΤΟΥ κυριολεκτικά !!! Και εντάξει... εμείς το γνωρίζαμε... κάποιος ξένος με την περιοχή όμως ;;; 

Αναρωτιόμαστε... Χιλιάδες χιλιόμετρα σε εθνικές οδούς και σιδηροδρόμους σε όλη την επικράτεια είναι κατά μήκος περιφραγμένα... δε βρέθηκε ένας εγκέφαλος να σκεφτεί να περιφράξει 6 χιλιόμετρα που είναι το μήκος της διώρυγας;;; 6 μόλις χιλιόμετρα ρε άχρηστοι... Έξι και ολογράφως.

Και για την ιστορία βάζουμε και ένα ερώτημα προς όλους τους υπεύθυνους επειδή πολύ συχνά διαβάζουμε: "Βρέθηκε πτώμα στον Ισθμό".

Πως ξέρουμε ότι όλοι όσοι πέφτουν στον Ισθμό της Κορίνθου αυτοκτονούν;;; 

Πως ξέρουμε ότι δεν ήταν ατύχημα;;;

Πως ξέρουμε ότι δεν τους έσπρωξε κάποιος;;;






Εμείς ξέρουμε πως κάθε έγκλημα έχει (σύμφωνα με την Νομοθεσία) φυσικό και ηθικό αυτουργό. Στον επόμενο -και ίσως και σε προηγούμενους- θανάτους που θα συμβούν στη διώρυγα ο ηθικός αυτουργός είναι η κοινωνική αναλγησία του κράτους και ο φυσικός αυτουργός οι αρμόδιες τοπικές αρχές που αμέλησαν να αποτρέψουν το έγκλημα... γιατί περί εγκλήματος πρόκειται.

Δείτε στον παρακάτω χάρτη το ακριβές σημείο και με κίτρινο χρώμα την πορεία που ακολουθήσαμε.



Το βίντεο είναι πραγματικό ντοκουμέντο, είναι "τραβηγμένο" στις 08:00 το πρωί γιαυτό δεν έχει πολύ κόσμο παρ'ότι το σημείο είναι πολυσύχναστο τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας... 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Βρήκαμε την οδό αυτοκτονίας στη Διώρυγα της Κορίνθου... Πόσοι τη χρησιμοποίησαν; Ποιος ευθύνεται;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator