ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Το ρεπορτάζ της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ξεφτίλας (pics-video)

0



Πέντε λεπτά μας πήρε περνώντας από τον Ισθμό της Κορίνθου να καταγράψουμε σε βίντεο και φωτογραφίες την ΑΠΟΛΥΤΗ ξεφτίλα στην "Πύλη της Πελοποννήσου" (όπως αρέσκεται να την αποκαλεί ο "ΤΑΤ" (Τατούλης)), που την επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες τουρίστες καθώς αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και πιο δημοφιλείς προορισμούς.

Σήμερα το πρωί λοιπόν σταματήσαμε στην παλαιά γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου. Ακολουθήσαμε ένα μονοπάτι 20 μέτρων που ξεκινάει ακριβώς πίσω από τον οικίσκο του Επιμελητήριου Κορινθίας που υποτίθεται ότι υποδέχεται τους τουρίστες. 

Δείτε την πρώτη εικόνα για να καταλάβετε το ακριβές σημείο: 



Μετά από 10 μέτρα ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ η πρώτη εικόνα που βλέπει κανείς είναι αυτή:



Από το ίδιο σημείο χωρίς να κάνει κάποιος ούτε βήμα ευθεία μπροστά η εικόνα που θα δείτε είναι αυτή, ένα τσαντήρι που κατοικείται ελάχιστα μέτρα από τα αφύλακτα στο σημείο αυτό πρανή του Ισθμού




Εκείνη την ώρα χαλάσαμε την ανάγκη της κυρίας που αφόδευε ακριβώς έξω από το τσαντήρι όπως βλέπετε:



Επιστρέφοντας είδαμε ένα άλλο μονοπάτι ελάχιστων μέτρων που οδηγούσε κάτω από τη γέφυρα της παλαιάς εθνικής οδού και πλησιάζοντας είδαμε μια αφύλακτη πόρτα:



Μπήκαμε μέσα ανενόχλητοι και φτάσαμε ακριβώς κάτω από τη γέφυρα και μέσα από το συρματόπλεγμα ασφαλείας:



Πήγαμε μέχρι την άκρη ακριβώς να θαυμάσουμε το θέαμα:



Ξέφραγο αμπέλι η γέφυρα όπως βλέπετε μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας:



Και μια φωτογραφία τραβηγμένη πάνω στη γέφυρα του πιο πολυφωτογραφημένου σημείου της Κορινθίας και της Ελλάδας με το γύφτικο τσαντίρι "πρώτη μούρη".



Δείτε και που πετάνε και τα σκουπίδια τους οι ένοικοι:




Δείτε το ακριβές σημείο από δορυφορική φωτο όπως φαίνεται στο Google !!!



Δείτε και το βίντεο για να κατανοήσετε πλήρως το χώρο:



ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ:




Δημοσίευση: Νοεμβρίου 03, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Το ρεπορτάζ της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ξεφτίλας (pics-video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator