ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΗ - ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ

2



Αυτή η γυναίκα που για πάνω από μισό αιώνα ήταν για όλους και για όλα, δεν υπάρχει πια. Απώλεια μεγάλη για μας τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τους φίλους της, απώλεια για όλους αυτούς που την ήξεραν και την αγάπησαν.
Την αγάπησαν πολύ τη Δέσποινα γιατί ήταν πάντα εκεί. Το όχι δεν το γνώριζε, γιατί ήθελε μόνο να δίνει, ακόμα και σε βάρος της υγείας της, ακόμα και σε βάρος της ξεκούρασης της.
Ο αλτρουισμός σε όλο του το μεγαλείο και η ζωή της πάντα σε δεύτερη μοίρα.
Δεν είναι υπερβολή αν πούμε οτι Δέσποινα ίσον Διμηνιό, και Διμηνιό ίσον Δέσποινα.
Έφυγε μια Δέσποινα που κοσμούσε το χωριό, μια αρχόντισσα που αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια και στωικότητα όλες τις δυσκολίες.
Και η ανταμοιβή της?
ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ
Αγάπη από εμάς τους δικούς της, αγάπη από όλους εσάς που τη γνωρίσατε, αγάπη από το Θεό που διάλεξε να την πάρει με αυτόν τον τόσο ανώδυνο, ήρεμο, και γλυκό τρόπο.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ.!
Αγγέλα Λάμπρου
Δημοσίευση: Ιουλίου 10, 2009

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΗ - ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ"
Ανώνυμος είπε...

η κυρα δεσποινα ηταν πραγματικα μια σπανια μορφη για το διμηνιο και για ολους εμας που την γνωριζαμε.Μπραβο κωστα που τιμας απλους ανθρωπους.Τhe Jam


13 Ιουλίου 2009 στις 12:22 π.μ.
ΙΩΑΝΝΑ είπε...

ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΑΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ, Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ


13 Ιουλίου 2009 στις 8:47 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator