"ΜΗΚΩΝΗ" ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

0Στις 16 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της ομάδας «ΠΑΡΕΑ» της Δημιουργικής Απασχόλησης Α.με.Α στο Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η «ΠΑΡΕΑ» είναι ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες με Ειδικές Ανάγκες και Ικανότητες υπό την αιγίδα του Δήμου Σικυωνίων που υποστηρίζεται από το ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ». Σκοπός του προγράμματος είναι η καλή διαβίωση, η ψυχαγωγία, η ομαλή ένταξη στην κοινωνία και η ουσιαστική επαφή με την τοπική κοινωνία ατόμων Α.με.Α, στο πλαίσιο του σεβασμού, της αλληλεγγύης και της ισοτιμίας όλων των ανθρώπων στους σύγχρονους Δήμους. Την επιμέλεια των δράσεων της «ΠΑΡΕΑΣ» έχουν εθελοντές-εκπαιδευτές με επιστημονικό υπόβαθρο και τη συνεχή υποστήριξη που απαιτείται από τους εμπλεκόμενους φορείς για τη διεξαγωγή του προγράμματος. Το πρόγραμμα γίνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου, ενώ παράλληλα υλοποιούνται και δράσεις σε εξωτερικούς χώρους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή και το δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, καθώς και όλους τους υπεύθυνους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τη σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της επίσκεψης της ομάδας «ΠΑΡΕΑ», την εγκάρδια φιλοξενία τους και τις σημαντικές συμβουλές τους.

Ο Πρόεδρος της ΜΗΚΩΝΗΣ
Δημήτρης Ζάρκος

Η υπεύθυνη του Προγράμματος
Μαρία Γαλανοπούλου
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 19, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΜΗΚΩΝΗ" ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator