Ο Βαγγέλης Χουσελάς για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Σικυωνίων - ΒΙΝΤΕΟ

0Μια ενδιαφέρουσα και άκρως κατατοπιστική συνέντευξη, σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων Βαγγέλης Χουσελάς στο Moriasnews και στη δημοσιογράφο Εύα Νιργιανάκη.

Ο κ. Χουσελάς επεσήμανε αναλυτικά τις προθέσεις και προτάσεις του ιδίου και του συνδυασμού του, που αφορούν τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να υλοποιηθούν, για να φέρουν το κατάλληλο αποτέλεσμα στο Δήμο Σικυωνίων, σχετικά με την κατάσταση της διαδικασίας διαχείρισης των απορριμμάτων.

Αναφέρθηκε στον τρόπο που γίνεται η ανακύκλωση στον τόπο του αλλά και τη γνώμη του για την ΣΔΙΤ Πελοποννήσου.

Με σθένος πρωτοστάτη, γνωρίζoντας καλά την ”πληγή” των απορριμμάτων καταβάλλει προσπάθειες για να πετύχει αυτό που αξίζει ο Δήμος και οι συμπολίτες του.

Δείτε την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Δημοσίευση: Μαΐου 23, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Βαγγέλης Χουσελάς για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Σικυωνίων - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator