Η ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ "ΨΗΦΙΣΕ" ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ

0





 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΣΕ ΚΑΣΤΑΝΙΑ, ΛΑΥΚΑ, ΚΛΗΜΕΝΤΙ ΚΑΙΣΑΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ, ΚΑΛΛΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ

Μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης έστειλε ο Σπύρος Σταματόπουλος κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Δημοτική Ενότητα Στυμφαλίας του Δήμου Σικυωνίων. Ο Δήμαρχος μαζί με τους συνεργάτες του, επισκέφθηκε την Τρίτη 21 Μαΐου την Καστανιά, τη Λαύκα, το Κλημέντι και το Καίσαρι, όπου οι κάτοικοι τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, ενώ την επόμενη ημέρα η περιοδεία συνεχίστηκε στις Τοπικές Κοινότητες Κυλλήνης, Δροσοπηγής Καλλιάνων και Στυμφαλίας. Γεμάτος πάθος και φορτισμένος συναισθηματικά από τους φίλους που τον υποδέχτηκαν με μια θερμή αγκαλιά, ο Σπύρος Σταματόπουλος μίλησε από καρδιάς στους συγκεντρωμένους κατοίκους, αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που έγινε στο Δήμο και κατέθεσε το γενικό σχεδιασμό που έχει για την επόμενη τετραετία προκειμένου να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου και να δώσει ιδιαίτερη ώθηση στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη.

ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΚΛΗΜΕΝΤΙΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛΙΝΑΣ

Με αίσθημα ευθύνης και ειλικρίνεια ο Δήμαρχος Σικυωνίων αναφέρθηκε στην υδροδότηση της πόλης του Κιάτου και των όμορων χωριών Κάτω Διμηνιού, Πασίου και Μουλκίου, με πόσιμο νερό, υψηλής ποιότητας και επαρκούς ποσότητας από την Στυμφαλία, τονίζοντας τα σημαντικά οφέλη που αφορούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών τους, στην μείωση των δημοτικών τελών για τα χωριά από τα οποία γίνονται οι υδροληψίες Στυμφαλίας, Κλημεντίου, Βελίνας ενώ υπογράμμισε ότι στην ίδια κατηγορία μηδενικών τελών ύδρευσης εντάσσονται το Καίσαρι και το Κεφαλάρι. Ο Δήμαρχος Σικυωνίων αναφέρθηκε επίσης στα ανταποδοτικά οφέλη για την Στυμφαλία, καθώς η δημοτική αρχή, όπως είπε, κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις της για ανταποδοτικά έργα στην περιοχή των υδροληψιών προχώρησε στην ολοκλήρωση 6 γεωτρήσεων άρδευσης, 3 νέων αντλιοστασίων άρδευσης και αρδευτικών δικτύων 67 χιλιομέτρων. Επισκεπτόμενος κάθε χωριό ξεχωριστά, ενημέρωσε τους κατοίκους για τα σημαντικά έργα που ολοκληρώθηκαν μέσα στην πενταετία και ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση μαζί τους. Μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος Σικυωνίων αναφέρθηκε στις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης του Δήμου, κάλεσε τους δημότες να στηρίξουν το πρόγραμμα και την προσπάθεια της Συμμαχίας Νέων Σικυωνίων και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με συνέπεια, υπευθυνότητα, ευαισθησία, αλλά ταυτόχρονα με τόλμη, δυναμισμό και αποφασιστικότητα, για την ανάπτυξη του τόπου και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρονται. Τέλος, ο κ. Σταματόπουλος κάλεσε τους Στυμφάλιους, σε κάθε γωνιά της Δημοτικής Ενότητας να δώσουν ισχυρή εντολή και μια δυνατή νίκη στο συνδυασμό «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων» από την πρώτη Κυριακή.
Δημοσίευση: Μαΐου 23, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ "ΨΗΦΙΣΕ" ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator