"Δεν το περίμενα ποτέ αυτό..."

0


Με αυτήν την κραυγή του πατέρα και με το παρατεταμένο χειροκρότημα των φίλων, το ΚΙΑΤΟ αποχαιρέτησε σήμερα (13-5-2011) τον Δημήτρη.


Ο Δημήτρης (Βασιλείου) αγνοείτο από τις 5 Μαίου όταν είχε ξεκινήσει με την "Παναγούλα" (κάτω φωτό μετά το ατύχημα) από το λιμάνι του Κιάτου για ψάρεμα στα "Καλά νησιά".
Βρέθηκε χτες.


Για όσους δεν γνωρίζουν, αναφέρω ότι ο Δημήτρης κάθε χρόνο στην γιορτή των Φώτων, ήταν ο πρώτος που έπιανε τον σταυρό και μετά από αυτό περνούσε από όλη την πόλη του Κιάτου για να ασπαστεί ο κόσμος τον σταυρό. 

ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ (το τόνιζε) 
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ

Αντίο φίλε, αντίο καπετάνιε, θα μας λείψεις....

Δημοσίευση: Μαΐου 13, 2011

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Δεν το περίμενα ποτέ αυτό...""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator