ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ

0


Κύριε Πρωτόπαπα,
να σου ευχηθώ μία καλή και δημιουργική χρονιά πρωτού στα ψάλω, γιατί μέρες που είναι δεν είναι ευγενικό να μην ευχόμαστε χρόνια πολλά.
Θέλω λοιπόν να σου πω, ότι έχεις βαθειά μεσάνυχτα από την πραγματικότητα, ή τα λες έτσι γιατί έτσι σε συμφέρει. Σε άκουγα σήμερα το πρωί 2 του μήνα του νέου χρόνου στην τηλεόραση να λες ένα σωρό αηδίες για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα, προκειμένου να υποστηρίξεις τον τελείως άχρηστο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον ΜΕΓΑ (ΑΝΤΙ)ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. Να μας λες ότι εκείνος είναι που παρέδωσε την λίστα, (αλλά μετά από ενάμισυ χρόνο) και αφού είχε αρχίσει να ξεσκεπάζεται το σκάνδαλο, ότι εκείνος είπε για τους 54.000 πολίτες που πρέπει να ελεγθούν, ότι και ένα μικρό παιδί ακόμη θα καταλάβαινε, ότι αν είχε ευθύνες δεν θα προέβαινε σε αυτές τις ενέργειες και ένα σωρό άλλα φαιδρά. Ο Βενιζέλος έχει ευθύνες αν όχι περισσότερες, τις ίδιες με τον Παπακωνσταντίνου.
Δηλαδή αυτό που εγώ ο απλός πολίτης κατάλαβα, είναι ότι εσύ δεν έχεις ακόμη καταλάβει, ότι αυτό το πολιτικό σύστημα τελείωσε και πρέπει να ταφεί με μία πολύ βαριά ταφόπλακα.
Οταν ήσουν συνδικαλιστής, είχες τελείως άλλες απόψεις και ιδέες από αυτές που υποστηρίζεις σήμερα, αλλά έτσι ξεκίνησαν πολλοί σημερινοί πολιτικοί, αφού πρώτα πέρασαν από τα συνδικαλιστικά έδρανα και μετά όταν τους έταξαν θέσεις στην πολιτική σκακιέρα, τους βούλωσαν το στόμα με μία θέση βουλευτική ή υπουργική. Πριν πολλά χρόνια όταν ήσουν υπουργός, σου τέθηκε αυτό το ερώτημα από δημοσιογράφο, γιατί δηλαδή τώρα έχεις άλλες απόψεις και ούτε λίγο ούτε πολύ, είπες και τότε περίπου το εξής φαιδρό. Άλλο τότε και άλλο τώρα.
Είσαι μέλος ενός κόμματος που είναι κατά 85% υπεύθυνο για την σημερινή κατάσταση της χώρας με το 15% της ευθύνης, να ανήκει στην ΝΔ. Έχεις διαβάσει κ. Πρωτόπαπα εκείνο το περίφημο συμβόλαιο με τον λαό που εξήγγειλε προεκλογικά, ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ και μέγας τυχοδιώκτης;
Ο Αντρέας που είχε στηρίξει τις ελπίδες του ο ελληνικός λαός, τον πρόδωσε, παρόλο που αναγνωρίζω, ότι ήταν ο μόνος ίσως πολιτικός της νεώτερης Ελλάδος που είχε τις ικανότητες να κάνει την Ελλάδα όλα εκείνα τα χρόνια που την κυβέρνησε, το καλύτερο κομμάτι της υφηλίου και να της δώσει την αίγλη που της αξίζει στο παγκόσμιο στερέωμα. Αλλά και αυτός βαλτός ήταν για κάποιο σκοπό και δυστυχώς οι επιδιώξεις του ήταν άλλες. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το ΠΑΣΟΚ, επί πρωθυπουργίας του Αντρέα, είχε χαρακτηρισθεί από τον διεθνή τύπο, ως το κόμμα της διαφθοράς και ο αρχηγός του ως ο πρωθυπουργός που λεηλάτησε την Ελλάδα και στην συνέχεια οι διάδοχοί του ολοκλήρωσαν την καταστροφική πορεία της χώρας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και λόγω ανικανότητος και λόγω συμφερόντων προσωπικών. Αλλά ο έλληνας έχει ένα τρομερό ελλάττωμα. Ξεχνάει πολύ γρήγορα, πράγμα που εσείς οι πολιτικοί το εκμεταλεύεστε.
Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε όλοι εσείς οι λίγοι που απομείνατε στο ΠΑΣΟΚ, είναι να το βουλώσετε και να αποσυρθείτε από την πολιτική σκηνή. Άλλωστε έστω και αργά σας πήρε χαμπάρι ο λαός και σας συρίκνωσε σε επίπεδα πολύ χαμηλά. Οι ψήφοι πλέον που δίδονται στο ΠΑΣΟΚ, είναι οι δικοί σας, των συγγενών σας, των ανθρώπων που εξυπηρετήσατε όλα αυτά τα χρόνια και φοβούνται μήπως μα την συρίκνωση του ΠΑΣΟΚ και την εξαφάνισή του, χάσουν τα προνόμια που εσείς παράνομα τους παραχωρήσατε.
Τελειώνοντας κ. Πρωτόπαπα, θα σε παρακαλούσα να μην εμφανίζεσαι στα κανάλια και να λές τα διάφορα φαιδρά που λές κατά καιρούς και να συστήσεις το ίδιο και στους συναδέλφού σου.
Ευθύνη για το σημερινό χάλι που βρίσκετε η χώρα, έχετε, άλλος λιγότερη και άλλος περισσότερη, όλοι εσείς που μετείχατε στις κυβερνήσεις που κυβέρνησαν την χώρα, από την μεταπολίτευση και μετά.
Ένας αγανακτισμένος έλληνας πολίτης με όνομα και επώνυμο
IOANNIS MENGOS
Marthabräustr. 8
82256 Fürstenfeldbruck
Deutschland

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 05, 2013

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator