Σε πανηγυρικό κλίμα και σε έναν κατάμεστο από κόσμο πεζόδρομο η κεντρική ομιλία του Γ. Δέδε στην Κόρινθο - ΒΙΝΤΕΟ

0Σε πανηγυρικό κλίμα και σε έναν κατάμεστο από κόσμο πεζόδρομο, πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο η κεντρική προεκλογική ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργου Δέδε.

Με τον κόσμο σύμμαχό του, ο Γιώργος Δέδες δείχνει έτοιμος να χαράξει «Νέους Δρόμους» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», ενώ μετά το πέρας της ομιλίας παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας: Μαρία Θελερίτη, Γιώργος Ψυχογιός και Γιώργος Τσόγκας, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Γιώργου Δέδε.

Λίγα μόνο 24ωρα πριν από τις κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, ο Γιώργος Δέδες δείχνει να έχει κερδίσει τους πολίτες της Πελοποννήσου, με μοναδικό του στόχο την ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Δείτε την κεντρική ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιώργου Δέδε, καθώς και φωτογραφικό υλικό:

Μάλιστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SUPER και στην εκπομπή «Η Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ» με τον Ευθύμιο Κάππο, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε στις προτεραιότητες και στο όραμα που έχει ο ίδιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη οι πολίτες της Πελοποννήσου να δουν «Νέους Δρόμους» στον ορίζοντα.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα τα οποία δεν έγιναν τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας ότι ο συνδυασμός «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο» είναι ικανός να υλοποιήσει αυτά τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα και η Περιφέρεια Πελοποννήσου να αποκτήσει την εικόνα που της αξίζει.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

Δημοσίευση: Μαΐου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε πανηγυρικό κλίμα και σε έναν κατάμεστο από κόσμο πεζόδρομο η κεντρική ομιλία του Γ. Δέδε στην Κόρινθο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator