ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Μας διαβάζουν οι "υπεύθυνοι" - Δείτε τι πινακίδα έβαλαν να γελάσετε !!!

0
Οι αγράμματοι που δεν είναι ικανοί να γράψουν μια πινακίδα σωστά (προσέγγυση αντί προσέγγιση), είναι υπεύθυνοι να διαχειρίζονται τη Διώρυγα της Κορίνθου. 

Μετά το ρεπορτάζ που κάναμε δείτε τι πινακίδα έβαλαν λίγο πριν το τσαντίρι (κίτρινος κύκλος) για να αποτρέψουν την είσοδο στον επικίνδυνο και αφύλακτο χώρο γύρω από τη Διώρυγα.
Την τοποθέτησαν και στην άκρη ώστε να μην ενοχλεί την πρόσβαση στους ένοικους του τσαντιριού που έχουν κατασκηνώσει κυριολεκτικά στο χείλος του αφύλακτου γκρεμού. Θα επανέλθουμε στο θέμα με νέο βίντεο ντοκουμέντο.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Μας διαβάζουν οι "υπεύθυνοι" - Δείτε τι πινακίδα έβαλαν να γελάσετε !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator