ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Το ρεπορτάζ της ξεφτίλας - Οικίσκοι, παραπήγματα και υποκρισία (pics)

0



Σε συνέχεια προηγούμενων αναρτήσεών μας εδώ και εδώ για την ΑΠΟΛΥΤΗ ξεφτίλα και κατάντια που έχει περιέλθει το κορυφαίο αξιοθέατο της Κορινθίας ο Ισθμός της Κορίνθου, σήμερα σας παρουσιάζουμε το πως ενημερώνονται οι τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή. 

Οι Κορίνθιοι θα θυμούνται πολύ καλά τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων κο Βασίλη Νανόπουλο να ασκεί έντονη κριτική δικαίως στον νυν Δήμαρχο κο Αλέκο Πνευματικό όταν για την έλευση των κρουαζιερόπλοιων στην Κόρινθο ζητούσε επίμονα και επανειλημμένως έναν "οικίσκο" με ενημερωτικό υλικό για να υποδέχονται τους τουρίστες διανέμοντάς τους μάλιστα και τοπικά προϊόντα. Είχαμε κάνει θέμα τότε εδώ.

Έναν τέτοιο οικίσκο το Επιμελητήριο Κορινθίας και ο πρόεδρος του έχουν τοποθετήσει στον Ισθμό της Κορίνθου για την υποδοχή και ενημέρωση των επισκεπτών. Πάμε να τα δούμε όλα με τη σειρά: Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες να τις δείτε καλύτερα.


Η καθημερινή εικόνα που βλέπει κανείς στον Ισθμό της Κορίνθου από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο είναι αυτή. Χιλιάδες κόσμος από κάθε μεριά του πλανήτη έρχεται να θαυμάσει και να φωτογραφηθεί σε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα:




Η κατάσταση του οικίσκου του Επιμελητηρίου Κορινθίας όλο το καλοκαίρι ήταν αυτή, κλειστός και λεηλατημένος: 
(Είχαμε κάνει θέμα τότε εδώ).






Την Παρασκευή 6/11 το απόγευμα πήγαμε στον Ισθμό και η κατάσταση ήταν η ίδια. Ένα βαρύ λουκέτο μόνιμα κλειδωμένο στην πόρτα του οικίσκου και δίπλα ένα άθλιο κλειστό παράπηγμα και ένα λεηλατημένο καρτοτηλέφωνο. 
Όπως βλέπετε κυριαρχεί η ταμπέλα με το "i" (information) και οι τουρίστες πλησιάζουν για να πάρουν σχετικές πληροφορίες αλλά φυσικά δε βρίσκουν κανέναν.




Από που λοιπόν ενημερώνονται οι επισκέπτες του Ισθμού αφού κανείς δεν έχει φροντίσει για την υποδοχή - ενημέρωσή τους ;;;



Δείτε παρακάτω να φρίξετε...



Από μια άθλια και ανορθόγραφη διαφημιστική πινακίδα για το... bungee jumping που γινόταν κάποτε στο σημείο, κάτω από τη γέφυρα.
Δείτε μια ομάδα τουριστών που πετύχαμε εκείνη την ώρα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας: 







...συνεχίζεται



Δημοσίευση: Νοεμβρίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Το ρεπορτάζ της ξεφτίλας - Οικίσκοι, παραπήγματα και υποκρισία (pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator