Φωτογραφίες σοκ από περιπολικά της αστυνομίας !!!

0
Οι φωτογραφίες προέρχονται από περιπολικά της ΕΛΑΣ. Στην Ελληνική Αστυνομία δεν υπάρχει το “απόρρητο” και οι επιπτώσεις των αλόγιστων περικοπών αρχίζουν να βγαίνουν στον αέρα. Οι ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί τεράστιες και απεικονίζονται χαρακτηστιστικά στις φωτογραφίες!

Όπως σημειώνει το bloko.gr το οποίο και τις δημοσιεύει “οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο facebook από τον γεν. γραμματέα της Ένωσης Θεσσαλονίκης Αλέξανδρο Καλευρά και πραγματικά προκαλούν σοκ.

Παρατίθεται και ο "λιτός" αλλά άκρως ουσιαστικός σχολιασμός που τις συνοδεύει: Στα πλαίσια του λιτού μας βίου...να μην έχουμε και τα ανάλογα οχήματα;

Οχι τίποτα άλλο αλλά να πηγαίνουν σετ οδηγός και όχημα…”
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 09, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φωτογραφίες σοκ από περιπολικά της αστυνομίας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator