Σοκ στη Βάρη: Προσπάθησαν να απαγάγουν 3χρονο αγόρι σε σούπερ μάρκετ

0


Ένα πρωτοφανές -για τα ελληνικά δεδομένα- και ιδιαίτερα επικίνδυνο περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου σε σούπερ μάρκετ της Βάρης, όπως καταγγέλλει η μητέρα Ε.Π. (που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της) και διαπιστώθηκε από τις αστυνομικές αρχές ύστερα από εξέταση μαρτύρων αλλά και έλεγχο των καμερών ασφαλείας του καταστήματος.
Η Ε.Π. την ώρα που ψώνιζε αντιλήφθηκε δύο γυναίκες, Ρομά όπως αναφέρει, 20 και 50 ετών περίπου, να τραβάνε τον τρίχρονο γιο της και να προσπαθούν να τον βγάλουν με τη βία έξω από το κατάστημα. Αμέσως άκουσε τις φωνές του γιου της, έτρεξε προς το μέρος τους, μαζί με το προσωπικό του σούπερ μάρκετ, και κλήθηκε η αστυνομία. Ακολούθησε διαπληκτισμός, με τη γυναίκα να απολογείται λέγοντας ότι «νόμιζα ότι ήταν το δικό μου παιδί», ενώ άλλοι άνδρες που συνόδευαν τη γυναίκα καθώς και η 20χρονη πρόλαβαν να φύγουν με όχημα πριν προφτάσει η Ομάδα ΔΙΑΣ και συλληφθεί η 50χρονη γυναίκα επ' αυτοφώρω.
Από έρευνα που έγινε στις κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ, αναγνωρίστηκαν και άλλα άτομα και η αστυνομία πραγματοποίησε άλλες τρεις προσαγωγές ανδρών.
«Όλα αυτά που σας περιγράφω φαίνονται ξεκάθαρα στο βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές», δηλώνει η Ε. Π. στο zougla.gr, και για αυτό το λόγο άλλωστε κινήθηκε η διαδικασία δίωξης για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό εξετάζοντας μάρτυρες και εργαζόμενους του καταστήματος, προκειμένου να διαπιστώσουν αν πρόκειται όντως για περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανηλίκου, ενδεχόμενο στο οποίο συγλίνουν όλα τα γεγονότα.
«Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Πρέπει οι γονείς να προσέχουμε τα παιδιά μας συνέχεια. Αν το παιδί δεν φώναζε όταν πήγανε να το αρπάξουν, δεν θα το είχα προλάβει και θα το είχαν πάρει», σημειώνει η Ε. Π. χαρακτηριστικά.

madata.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σοκ στη Βάρη: Προσπάθησαν να απαγάγουν 3χρονο αγόρι σε σούπερ μάρκετ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator