Υπο-προλεταριακός στρατός φανατισμένων Συριζαίων

0



Αν νομίζει κάποιος ότι θα ξεμπερδέψουμε γρήγορα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι γελασμένος. Και πολύ περισσότερο αν νομίζει ότι θα γλιτώσουμε εύκολα και χωρίς απώλειες. Μάντεις κακών δε θέλουμε να γίνουμε, όμως, όσο περνά ο καιρός τόσο εδραιώνεται η άποψη ότι οι άνθρωποι αυτοί στήνουν ένα αριστερό καθεστώς που προσομοιάζει στα συστήματα που κυριάρχησαν στα πρώην σοσιαλιστικά καθεστώτα. Και που συνεχίζουν σε χώρες όπως η Κούβα ή η Βενεζουέλα.

Η άποψη του Φίλη ότι διαδήλωση κατά της κυβέρνησης με το σύνθημα «παραιτηθείτε» κινείται στα όρια της νομιμότητας, δεν είναι καθόλου τυχαία. Είναι μια σταθερή άποψη που έχει η Αριστερά πως ό,τι κάνει η ίδια είναι «καθαγιασμένο» από το λαό και κάποιον «αριστερό θεό», ενώ ό,τι κάνουν οι άλλοι είναι παράνομο, αντιλαϊκό, εκπροσωπεί το διεθνές κεφάλαιο, τη συντήρηση και άλλα τέτοια τσιτάτα που έχουμε ακούσει από τη μεταπολίτευση και μετά.

Ο Φίλης δεν είναι ο μόνος. Η λογική του Κυρίτση για τον ταξικό πόλεμο κατά των «Μένουμε Ευρώπη» και προφανώς κατά των αντιΣυριζαίων είναι μια ακόμη απόδειξη της προσπάθειας δημιουργίας εμφυλιοπολεμικού κλίματος ώστε το αριστερό καθεστώς να περάσει πιο εύκολα στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Αυτό που θέλει η Αριστερά είναι να παραμείνει χρόνια στην εξουσία, με κάθε τρόπο. Ακόμη και αν παρανομήσει, ακόμη κι αν διχάσει την Ελλάδα. Είναι η… στρατηγική Καρανίκα, αν έχει λίγο μυαλό αυτός να κάνει στρατηγική. Λέει λοιπόν η λογική αυτή ότι πρέπει να χωριστούν οι άνθρωποι σε τέτοιο βαθμό που να μισεί ο ένας τον άλλον, ακόμη κι αν ο άλλος είναι ένας έντιμος, δουλευταράς, οικογενειάρχης που πέτυχε με το σπαθί του. Όχι, για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτή η αριστεία είναι ρετσινιά και πρέπει να πολεμηθεί από το… λούμπεν υποπρολεταριάτο που εντέχνως οργανώνει η κυβέρνηση. Κι εννοούμε φανατισμένους, φτωχούς Έλληνες, χωρίς σοβαρή πολιτική και κοινωνική συνείδηση, εύπλαστους στο να γίνουν στρατιώτες του «ταξικού πολέμου» που θέλει να κάνει η Αριστερά. Ίσως σε λίγα χρόνια, αν τους αφήσουμε, να βλέπουμε σκηνές υπανάπτυκτων χωρών που έστω κι ένας να έχει περισσότερα από τον άλλον θα γίνεται αμέσως στόχος.

Η Αριστερά ήρθε για να μείνει και θα κάνει τα πάντα. Ακόμη και να φανατίσει, να δημιουργήσει κομματικούς στρατούς. Θέλει να πάρει τη ρεβάνς της ήττας στον Εμφύλιο κι αυτό θα το κάνει ακόμη κι αν χρειαστεί πολύ… δραστικά μέτρα. Προς το παρόν δημιουργεί τον υπο-προλεταριακό στρατό φανατισμένων Συριζαίων. Χωρίς παιδεία, χωρίς αγάπη για την πατρίδα, αλλά με μίσος για καθετί που πετυχαίνει στη ζωή του ή που θέλει μια ελεύθερη χώρα για να ζει. Πρόκειται για κάποιο είδος αριστερής χούντας που έρχεται να καλύψει το κενό που αφήνει η έλλειψη σοβαρών αστικών κομμάτων, γενικότερα μιας στιβαρής αστικής τάξης με ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργώντας αντιευρωπαϊστές, σχεδόν απολιτίκ και σίγουρα φανατισμένους οπαδούς. Ελπίζουμε να βγούμε ψεύτες…

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υπο-προλεταριακός στρατός φανατισμένων Συριζαίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator