Όλα για την καρέκλα...

0



Κάνουμε ένα μεγάλο λάθος που τα βάζουμε με τους Συριζαίους όταν λένε αρλούμπες, ακόμη κι αν πρόκειται για εθνικά θέματα. Δεν φταίνε αυτοί, ξέραμε ποιοι είναι και τι να περιμένουμε, οπότε ούτε οργή, ούτε έκπληξη.

Δεν μπορεί να είναι έκπληξη που ο Ξυδάκης γράφει στα παλιά του τα παπούτσια την Αγία Σοφία, την ιστορία της, τον συμβολισμό της για τον χριστιανισμό. Ακόμη και ο… Κεμάλ Ατατούρκ σεβάστηκε το μνημείο, ο Ξυδάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα να μην το κάνει.

Όταν ο Φίλης δεν αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Ποντίων δε φταίει αυτός. Τον ξέραμε τον Φίλη όταν τον ψηφίζαμε ή τουλάχιστον γνωρίζαμε τι εκπροσωπεί κι αυτός και ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν άλλα στελέχη λένε τα Σκόπια Μακεδονία δεν πρέπει να εκπλησσόμαστε, ούτε όταν αδιαφορούν για τη Θράκη και την «εισβολή» των Τούρκων εκεί.

Όταν ακόμη και ο πρωθυπουργός αγνοεί τα σύνορα στο Αιγαίο και τα κάνει όλα χύμα σε στυλ «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» δεν θα πρέπει να μένουμε με ανοικτό το στόμα.

Κι όταν οι Αλβανοί θέτουν θέμα Τσάμηδων την ημέρα που είναι η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών και ο Κοτζιάς αντί να ακυρώσει το ταξίδι πάει στα Τίρανα νομίζοντας ότι βρέχει κι όχι ότι τον φτύνουν, ε, τότε πράγματι δε φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εκείνοι που εμπιστεύτηκαν τις τύχες της πατρίδας στα χέρια τους. Ξέραμε τις θέσεις τους για τα εθνικά θέματα, αν είχαν λίγο χρόνο περισσότερο θα τα ξεπουλούσαν όλα διότι δε τους ενδιαφέρει τίποτε απ’ όλα αυτά.

Στο όνομα ενός θολού, ψευτοανθρωπιστικού, προοδευτικού αναθεωρητισμού της ιστορίας της χώρας μπορούν να τα ισοπεδώσουν όλα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να υπάρξουν. Οι άνθρωποι είναι χαλαροί και μπράβο τους. Είναι οι ίδιοι που έβλεπαν τους μετανάστες να περνούν και να «λιάζονται». Είναι αυτοί που κυβερνούν χαλαρά λες και παίζουν πρέφα στο καφενείο ή καπνίζουν κανένα μπάφο στα Εξάρχεια.

Συνέλληνες τους ξέραμε όλους αυτούς, τους επιλέξαμε και μια και δυο φορές τιμωρώντας το παλαιό πολιτικό σύστημα. Και… τρομάρα μας, φέρνοντας το «νέο». Ας δικαιολογήσουμε, όμως, τον Έλληνα πολίτης που παραπλανήθηκε.

Εκείνοι που είναι οι απαράδεκτοι όλης της υπόθεσης είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Οι δήθεν… πατριώτες Ελληναράδες ανέχονται τη μια ταπείνωση μετά την άλλη από τα συνεταιράκια τους και είτε κάνουν… «τουμπεκί ψιλοκομμένο» είτε βγάζουν μια ανακοίνωση «οργής» και μετά το ξεχνάνε. Μα καλά ο Πάνος δεν έλεγε ότι δεν κάθεται στο ίδιο υπουργικό με τον Μουζάλα που είπε τα Σκόπια Μακεδονία; Και την άλλη μέρα το ξέχασε γιατί… είναι πολλά τα λεφτά και η εξουσία Πάνο και αγαπητοί ψεκασμένοι. Όμως, λίγη τσίπα δεν έχετε, όλα για την καρέκλα; Ακόμη και ο Ξυδάκης δεν σας… ξίνισε;

Για να μην πούμε για τους… δεξιούς, τους Νεοδημοκράτες (δήθεν) που ακόμη πιστεύουν ότι ο Αλέξης είναι καλό παιδί. Αυτοί οι πατριώτες τι έχουν να πουν τώρα με τις αντεθνικές κορώνες των Συριζαίων;

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 25, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όλα για την καρέκλα..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator