Κατάλληλο μόνο για οικιακή χρήση (σ.σ. καζανάκι τουαλέτας) το νερό του Κιάτου (video)

0


Like life - a drop of water and it's gone, or ...
Το νερό του Κιάτου εξακολουθεί να είναι κατάλληλο μόνο για οικιακή χρήση . Με απόλυτο και ξεκάθαρο τρόπο ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης του Δήμου Σικυωνίων διαψεύδει διάφορα σενάρια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα και αναφέρουν ότι το νερό είναι κατάλληλο για πόση.΄΄ Όταν το νερό θα είναι και πάλι κατάλληλο προς πόση θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση στον τοπικό τύπο, αναφέρει ο κ. Δ. Γεωργούσης.΄΄


ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΔΕΥΑΚ

Bookmark and Share
Reblog this post [with Zemanta]
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 01, 2010

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κατάλληλο μόνο για οικιακή χρήση (σ.σ. καζανάκι τουαλέτας) το νερό του Κιάτου (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator