Κιάτο: Στο έλεος των κάφρων (pics)

0


Μερικές μόνο φωτογραφίες από το κέντρο της πόλης φανερώνουν τη μανία νεαρών οπαδών που έχουν κατακρεουργήσει τα οδικά σήματα με αυτοκόλλητα της ομάδας τους και με διάφορες άλλες ανοησίες. 

Απαίδευτοι νεαροί που θεωρούν ότι προεκτείνουν τον ανδρισμό τους και αδιάφορες αρχές παρ'ότι μπορούν να λύσουν το πρόβλημα ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ σε μια μέρα λαμβάνοντας μέτρα κατά αυτών που απεικονίζονται στα αυτοκόλλητα.

Ο νόμος περί καταστροφής, αλλοίωσης κ.λ.π. πινακίδων σήμανσης, σηματοδοτών ή διαγραμμίσεων (ν.2696/1999 αρθ.10 παρ.8) ή για εγκατάσταση πινακίδας, αφίσας κ.λπ. με δυσμενή επίδραση στην ασφάλεια της κυκλοφορίας (ν.2696/1999 αρθ.10 παρ.9) είναι σαφής, αν εφαρμοζόταν ο παραβάτης θα πλήρωνε 2000 ευρώ πρόστιμο και φυλάκιση έως 12 μήνες.


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 29, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κιάτο: Στο έλεος των κάφρων (pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator