ΜΥΚΟΝΟΣ ΤΟ ΚΙΑΤΟ: Σουβλάκι καλαμάκι με 1,70 ευρώ !!!

3



Το ξεκαθαρίζουμε από την αρχή για να μην παρεξηγηθούμε... Δεν πρόκειται για το σύνολο των καταστημάτων αλλά για ένα μόνο μαγαζί το οποίο όπως μας κατήγγειλε αναγνώστης μας και διαπιστώσαμε και εμείς πουλάει το χοιρινό σουβλάκι καλαμάκι στην ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ τιμή του 1,70 ευρώ !!!!
Άλλες τιμές που είδαμε αφορούσαν μερίδα γύρο με 8,80 ευρώ, πατάτες τηγανιτές 2,20 ευρώ, σουβλάκι κοτόπουλο 2 ευρώ κλπ.
Αν μια παρέα τεσσάρων ατόμων θέλουν να πιουν τις μπύρες τους με μια ποικιλία πρέπει να πληρώσουν 33 ευρώ μόνο για τον μεζέ... χωρίς τα ποτά τους !!!

Σε διπλανά καταστήματα το ίδιο σουβλάκι έχει τιμή 1,20 ευρώ η μερίδα ο γύρος 5,5 ευρώ, το σουβλάκι κοτόπουλο 1,60 ευρώ, η μεγάλη ποικιλία 16 ευρώ και οι πατάτες 1,70 ευρώ !!!
Θα επανέλθουμε στο θέμα καθώς θεωρούμε ότι είναι πολύ σοβαρό και δυσφημεί την περιοχή.

Σημείωση: Το parakato στηρίζει την περιοχή και τις επιχειρήσεις της και το έχει αποδείξει επανειλημμένα. Δε θα πληρώσουμε όμως τρελά λεφτά για ένα σουβλάκι. Θεωρούμε χρήσιμο προς την τοπική κοινωνία να προβάλλουμε τέτοια περιστατικά για το καλό του τόπου μας. Δεν στοχοποιούμε κανέναν γιαυτό και δε δημοσιοποιούμε ονόματα ούτε τις φωτογραφίες με τον τιμοκατάλογο που μας έστειλε αναγνώστης μας. Δεν έχουμε προηγούμενα για κανέναν δεν κρατάμε επόμενα επίσης για κανέναν._

Σημείωση 2: Η παρέμβαση του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου για το θέμα ΕΔΩ

Σημείωση 3: Στον Ορνό, στη Χώρα της Μυκόνου και στο Κιάτο έχει 1,70 € το σουβλάκι !!!
Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2016

3 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΥΚΟΝΟΣ ΤΟ ΚΙΑΤΟ: Σουβλάκι καλαμάκι με 1,70 ευρώ !!!"
Unknown είπε...

Πολύ σωστή απαντηση, καναμε θεμα 0,50 λεπτα ρε παιδιά! Έλεος! Απο ενα μονο μαγαζι. Μαρεσει που το άρθρο το ψεύτο διευκρινίζει: 'Μιλαμε για ενα μαγαζι', ενω στον τίτλο του άρθρου: 'Εγινε το Κιατο Μυκονος'!! Σταματήστε επιτέλους την προπαγάνδα κ υποστήριξτε τα μαγαζια. Στην τελική, μην πάρετε απο το μεμονωμένο μαγαζι 'καλαμάκι'. Γελάει ο κόσμος!


24 Ιουνίου 2016 στις 11:20 π.μ.
Unknown είπε...

Εσύ που έγραψες το άρθρο καλά θα κάνεις να περάσεις πρώτα από ΌΛΑ τα καταστήματα και επιχειρήσεις που έχουν το ίδιο αντικείμενο και να κάνεις τη σύγκριση. Αν θέλεις να είσαι σωστός στη δουλειά σου γιατί μέχρι τώρα απέδειξες το αντίθετο ... το να ανεβάζουμε κάτι μόνο και μόνο από κάποιον που έχει μάθει να τρώει χωρίς να τον νοιάζει η ποιότητα,η ποσότητα,το σέρβις κτλ που κάνουν ένα μαγαζί να ξεχωρίζει πιστεύω ότι προσβάλλει πρώτα τον αρθρογράφο και ύστερα το site που έκανε "Μύκονο το Κιάτο".


24 Ιουνίου 2016 στις 10:00 μ.μ.
parakato.gr είπε...

@Unknown Εδώ δε γράφεται τίποτα στην τύχη...
http://www.parakato.gr/2016/06/170_25.html


11 Ιουλίου 2016 στις 6:11 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator