Ξυλόκαστρο: Αύριο το 1ο σκέλος του Πανελλήνιου Master Circuit beach volley

0



Με εξαιρετική επιτυχία, διοργανώθηκε από την Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο) και τον Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης το διήμερο (21  και 22/06) διεθνές τουρνουά beach soccer μεταξύ των εθνικών ομάδων ανδρών της Ρουμανίας και της Ελλάδας. Στους δύο φιλικούς αγώνες, επικράτησε η εθνική ομάδα της Ρουμανίας στην διαδικασία των πέναλτυ. 
Επίσης σε φιλικό αγώνα επίδειξης, η εθνική ομάδα, beach soccer, γυναικών της Ελλάδας επικράτησε της Ένωσης γυναικών beach soccer του Ξυλοκάστρου.   (http://www.epo.gr/News.aspx?a_id=46609&NewsType=22)
Παρουσία εκατοντάδων θεατών, στο νέο και ειδικά διαμορφωμένο, διεθνών προδιαγραφών, γήπεδο άμμου, στην μαρίνα του Ξυλοκάστρου δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα των πολλών και πρωτοποριακών θερινών εκδηλώσεων που ετοιμάζει ο Δήμος για το φετινό καλοκαίρι.
Το αθλητικό καλεντάρι του Δήμου περιλαμβάνει στο επόμενο διάστημα, αγώνες beach volley, beach handball, beach soccer & beach tennis, σε αγαστή συνεργασία με τις αρμόδιες Ομοσπονδίες και στηριζόμενο σε χορηγίες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου μας.

Ειδικότερα, αύριο Παρασκευή (24/06), ξεκινά στο Ξυλόκαστρο, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, το 1ο σκέλος του Πανελλήνιου Master Circuit beach volley (http://www.volleyball.gr/index.php/beach-volleyball/eidiseis/3181-beach-volleyball-2016)

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής (26/06) και αναμένεται μεγάλη και υψηλού επιπέδου συμμετοχή.Σας καλούμε να έρθετε στην πόλη μας και να χαρείτε τους αγώνες!

Δημοσίευση: Ιουνίου 23, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ξυλόκαστρο: Αύριο το 1ο σκέλος του Πανελλήνιου Master Circuit beach volley "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator