ΚΙΑΤΟ: Και ο Σαρχάνης στηρίζει Λέγγα τη δεύτερη Κυριακή - ΒΙΝΤΕΟ

0
Πριν από λίγο ο επικεφαλής του συνδυασμού ΑΝΑΔΥΣΙ Κώστας Σαρχάνης δήλωσε πως την Κυριακή θα ψηφίσει τους "συνΔΗΜΟΤΕΣ" και ξεκαθάρισε πως δεν στηρίζει, ούτε ψηφίζει τον απερχόμενο δήμαρχο.

Αγαπητέ Κώστα σε ευχαριστώ θερμά για την θετική ανταπόκρισή σου στο ενωτικό μέτωπο που δημιουργείται τις τελευταίες ώρες στον δήμο μας και επιβεβαιώνει την εκτίμησή μου ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική, εκλογική ανατροπή. Επιβεβαιώνει επίσης πως το αίτημα της αλλαγής στον δήμο μας είναι πάνδημο στην τοπική κοινωνία.

Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου και για την πρόθεσή σου να με ψηφίσεις στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Θα επαναλάβω για μιαν ακόμη φορά πως δεν περισσεύει κανείς από την συστράτευση, για να αλλάξουμε το μέλλον του τόπου μας.

Ενωμένοι δεν έχουμε καμία άλλη δυνατότητα, παρά μόνο να νικήσουμε για να τα αλλάξουμε όλα και να γκρεμίσουμε το σύστημα εξουσίας που διοικεί όλα αυτά τα χρόνια και το οποίο και εσύ, έχεις καταδικάσει.
Καλόν μας αγώνα!

Μάρκος Λέγγας

Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Και ο Σαρχάνης στηρίζει Λέγγα τη δεύτερη Κυριακή - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator