ΚΙΑΤΟ: Η Χρ. Ζαχαροπούλου Ευρωβουλευτής της Γαλλικής Δημοκρατίας με το κόμμα του Εμμανουέλ Μακρόν

0


Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Νίκος Ζαχαρόπουλος μας γνωστοποίησε την μεγάλη επιτυχία της κόρης του Χρυσούλας η οποία εξελέγη Ευρωβουλευτής της Γαλλικής Δημοκρατίας με το κόμμα του προέδρου της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν…

-Η Ελλάδα που αντιστέκεται η Ελλάδα που μπορεί, η Ελλάδα που προοδεύει σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.
-Η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, μια μεγάλη Ελληνίδα, μια μεγάλη Ευρωπαία στα μεγάλα Ευρωπαϊκά πολιτικά σαλόνια.
-Η Χρυσούλα εξελέγη πρόσφατα Ευρωβουλευτής της Γαλλικής Δημοκρατίας με το κόμμα του προέδρου της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν, «La Republique en Marche «Η Δημοκρατία μετά», μας συγκίνησε και μας γέμισε με χαρά και αισιοδοξία.
-Η πατρίδα μας η Ελλάδα, ο τόπος καταγωγής της, ο Δήμος Σικυωνίων, πολλά θα ωφεληθούν από τη παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στις Βρυξέλλες.
-Η δύναμη της γενιάς της κόρης μου Χρυσούλας Ζαχαροπούλου και των άλλων παιδιών μας που προοδεύουν στη ζωή τους, εντός και εκτός των συνόρων της Χώρας και εμείς τα καμαρώνουμε.
-Τιμάνε τους αγώνες τους, την οικογένεια, τον τόπο καταγωγής τους, τιμάνε και σηκώνουνε στη πλάτη τους την πατρίδα μας, την Ελλάδα.
-Έχουν την μεγάλη μας αγάπη και φυσικά τις πατρικές μας ευχές να είναι όλα τους χαρούμενα και ευτυχισμένα και να προοδεύουν στη ζωή τους σε όλα τα επίπεδα.

Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Η Χρ. Ζαχαροπούλου Ευρωβουλευτής της Γαλλικής Δημοκρατίας με το κόμμα του Εμμανουέλ Μακρόν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator