Δ. Ραψωματιώτης: Η εικόνα του Επιμελητήριου πρέπει να είναι πεντακάθαρη - BINTEO

0Σαφή και ξεκάθαρη απάντηση έδωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Δημήτρης Ραψωματιώτης, ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο Νίκο Νικολόπουλο, κατά την πρόσφατη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό AXION, για την διαφάνεια στην διαχείριση των οικονομικών του Επιμελητηρίου, με αφορμή τα όσα έχουν λεχθεί κι έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες.

«Η εικόνα του Επιμελητηρίου θα πρέπει να είναι πεντακάθαρη» σημείωσε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ωστόσο πως «Εμείς δεν μπαίνουμε στο Επιμελητήριο με την λογική και την φιλοσοφία του Εισαγγελέα. Βεβαίως όμως και δεν θα συγκαλύψουμε εάν υπάρχει κάτι. Κάθε νέα Διοίκηση που αναλαμβάνει, ελέγχει τι παραλαμβάνει και αυτό θα πράξουμε και εμείς».

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 29, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. Ραψωματιώτης: Η εικόνα του Επιμελητήριου πρέπει να είναι πεντακάθαρη - BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator