Άθλιο και εμετικό δημοσίευμα κατά του Δ.Παπαγεωργίου από τη διαδικτυακή ντουντούκα της "σύνεσης" !!!

0Αυτό είναι ένα "δημοσιογραφικό κείμενο".....Δεν πρόκειται να σύρω τον άθλιο που το υπογράφει στα Δικαστήρια και από ερπετό να τον προβιβασω σε "άνθρωπο συκοφάντη"......Τον πραγματικό αντίπαλο το αφεντικό του τον γνωρίζει και χτυπάει από τώρα. Αν νομίζουν όμως με τέτοια αρθράκια οτι δεν θα τύχουν της σκληρότερης αντιπολίτευσης που έχουν διανοηθεί γελιουνται....
Εύχομαι μόνο στον υπογράφοντα να μην βρεθεί παρόμοιος άθλιος να προσβάλλει τα πτυχία και τις προσπάθειες της κόρης του, που έχει περάσει από το ίδιο Πανεπιστήμιο με μένα, οπως ανορθόγραφα κάνει ο ίδιος, για έναν επιστήμονα που τίμησαν 2400 συμπατριώτες του για Δήμαρχο στα 38 του χρόνια!!!!

Δημήτριος Παπαγεωργίου


Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άθλιο και εμετικό δημοσίευμα κατά του Δ.Παπαγεωργίου από τη διαδικτυακή ντουντούκα της "σύνεσης" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator