ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: "Θα παράγουμε επενδύσεις και θα αυξάνεται η ευημερία των πολιτών" !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0



Παρακολουθήσαμε προχθές την τηλεοπτική συνέντευξη του απερχόμενου Δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου με πολλή προσοχή.
Για την αντζέντα της συνέντευξης θα τα πούμε σε επόμενη ανάρτησή μας.

Σήμερα θα σταθούμε στη δήλωση "...είμαστε κοσιτέσερις ώρες το εικοσιτετράωρο στον αγώνα για να λύσουμε τα προβλήματα του πολίτη" και θα θέλαμε να κάνουμε μια έκκληση στη Δημοτική Αρχή, να το σταματήσει αυτό γιατί φέρνει αντίθετα αποτελέσματα και δεν το έχει πάρει χαμπάρι !!! Αντί να αναπτυχθούν τα χωριά του ορεινού Δήμου χωριάτεψε όλο το Κιάτο και τα γύρω χωριά !!!

Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση και μείναμε άναυδοι, ήταν η παρακάτω δήλωσή του... όχι τίποτα άλλο αλλά θα το ακούσει κανείς που δεν έχει έρθει στο Κιάτο και θα νομίζει ότι ζούμε στο... Μόντε Κάρλο !!! 

ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 19/3/2019: 

"Θα παράγουμε επενδύσεις και θα αυξάνεται η ευημερία των πολιτών" !!!



Δείτε το βίντεό μας ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ και παρακάτω μερικούς... ευημερούντες συμπολίτες μας:





Για... "την ποιότητα ζωής των πολιτών" τα έχουμε ήδη πει εδώεδώ και εδώ.

Δημοσίευση: Μαρτίου 23, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: "Θα παράγουμε επενδύσεις και θα αυξάνεται η ευημερία των πολιτών" !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator