ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΑΛΕΚΟ; Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έκανε ποτέ σε παρουσίαση συνδυασμού - ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

0



Ο Αλέξανδρος Πνευματικός μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού παρουσίασε χθες Παρασκευή 22 Μαρτίου το πρόγραμμά του και τους πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη και με πολλούς ακόμη συνδημότες να βρίσκονται έξω από την αίθουσα επειδή απλά ο χώρος αποδείχθηκε μικρός για τις ανάγκες της εκδήλωσης!


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή βίντεο, που παρουσίαζε όλα τα μεγάλα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην τετραετία που μας πέρασε, από την νυν δημοτική αρχή .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι απεικονίζουν ξεκάθαρα, από τη μια πλευρά την ιστορία και τη συνέχεια του συνδυασμού κι από την άλλη τη διεύρυνση και τη διεισδυτικότητα του συνδυασμού σε ευρύτερους χώρους

Κρίνοντας την εκδήλωση θα μπορούσε κανείς να πει πως ήταν παράσταση νίκης για τον δήμαρχο Κορινθίων για δυο λόγους.

1) Πραγματοποίησε την μεγαλύτερη συγκέντρωση παρουσίασης υποψηφίων, ήταν σαφώς η μεγαλύτερη σε όγκο από όσες έχουν πραγματοποιηθεί μέχρις στιγμής.

2) Παρουσίασε ένα πολύ ποιοτικό ψηφοδέλτιο, με επώνυμους πολίτες που έχουν δυνατότητα επιρροής, έμπειρους, καθώς και νέους με το πάθος να κάνουν καλύτερη την πόλη τους.

Από την συμμετοχή του δημοτών που παραβρέθηκαν απεδείχθη πως η διαρροή σημαντικών συνεργατών του δημάρχου όπως ο Νίκος Σταυρέλης, Μπάμπης Τιγκιρλάκης, Γιώργος Μουρούτσος Χρήστος Χασικίδης, τελικώς μπορεί να τον λάβωσαν, αλλά εκ του αποτελέσματος, περισσότερο συναισθηματικά, αλλά όχι ουσιαστικά .

Ίσως είναι νωρίς για να προβλέψουμε ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Κορινθίων, αλλά είναι βέβαιο πως ο Αλέξανδρος Πνευματικός θα είναι ο ένας εκ των δύο που θα περάσουν στο δεύτερο γύρο.





























Δημοσίευση: Μαρτίου 23, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΑΛΕΚΟ; Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έκανε ποτέ σε παρουσίαση συνδυασμού - ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator