Α-ΔΙ-Α-ΝΟ-Η-ΤΟ: Αυτό το Κάτω Διμηνιό θέλετε;;;

0



  • Ποιος δίνει μια δεκάρα τσακιστή για τα ταμειακά διαθέσιμά σας όταν βιώνει τέτοιες καταστάσεις;;;
  • Ποιος νοιάζεται για τα γεμάτα ταμεία σας όταν δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του;;;
  • Ποιος νοιάζεται για όλα αυτά όταν δεν του έχετε εξασφαλίσει τη στοιχειώδη ποιότητα στην καθημερινότητά του;;;


Αδιανόητη η κατάσταση στο Δήμο Σικυωνίων με τα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια και τους πεζούς να διέρχονται στην άσφαλτο με σοβαρό κίνδυνο της ζωής τους !!!
Οι εικόνες είναι χθεσινές από το Κάτω Διμηνιό και προκαλούν οργή στους ντόπιους κατοίκους που προσπαθούν να περάσουν από τα πεζοδρόμια αλλά και να εξασφαλίσουν πρόσβαση στα σπίτια τους.
Έχουμε ασχοληθεί με το θέμα πολλές φορές (δείτε εδώ, εδώ κι εδώ) και έχουμε προειδοποιήσει για σοβαρό ατύχημα.... κανείς δε συγκινήθηκε.
Πρώτος και κύριος υπεύθυνος ο Δήμος Σικυωνίων που θα μπορούσε να τοποθετήσει κολονάκια, όπως σε όλες τις σύγχρονες πόλεις, και να δώσει τέλος σε αυτό το χάλι... όπως επιλεκτικά έχει πράξει κυρίως στο κέντρο της πόλης.

Αυτό το Κάτω Διμηνιό θέλει η Δημοτική Αρχή με τα... τριπλά ταμειακά διαθέσιμα;;;
Ο τοπικός σύλλογος του παραπεταμένου πολιτισμού της ζεμπεκιάς και του τσίπουρου τι λέει;;; αυτό το Κάτω Διμηνιό θέλει;;;

ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ:



Δημοσίευση: Μαρτίου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Α-ΔΙ-Α-ΝΟ-Η-ΤΟ: Αυτό το Κάτω Διμηνιό θέλετε;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator