ΚΙΑΤΟ: Η ανοχή στους βάνδαλους της πόλης και το παράδειγμα της Κορίνθου - ΒΙΝΤΕΟ

0Η διασφάλιση της αισθητικής μιας πόλης απαιτεί τη συνεχή συνεργασία ∆ήµου και πολιτών και η τήρησή της προβλέπει δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις από όλους και προς όλους.
Αυτό ισχύει σε όλη την Ελλάδα εκτός από το Κιάτο !!!

Μοιραία και άβουλη Δημοτική Αρχή, όμηρος των ψήφων και παραδομένη στις ορέξεις του κάθε "βιαστή" της παρακολουθεί ανήμπορη να αντιδράσει... φοβισμένη... όπως από την πρώτη μέρα που εξελέγη εδώ και 9 χρόνια, εφαρμόζοντας την πολιτική "και με το Χριστό αλλά και με το διάβολο" εναλλάξ με την πολιτική "και με τον αστυφύλαξ αλλά και με τον χωροφύλαξ" !!!

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς αυτή την κατάντια ;;;

Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, νομίζει κανείς πως τα πευκάκια έχουν μπει για να διαφημίζει ο καθένας την πραμάτειά του... το ίδιο και οι καινούριες κολώνες φωτισμού οι οποίες τοποθετήθηκαν πρόσφατα και είναι ήδη σε άθλια κατάσταση (δείτε φωτο παρακάτω).

Πλήρης διασυρμός, με συνυπεύθυνη την αδιάφορη και δίχως καμία ευαισθησία Δημοτική Αρχή Σταματόπουλου, η οποία δεν εφάρμοσε ποτέ εναντίον των γνωστών και επώνυμων βανδάλων τον κανονισμό καθαριότητας και αισθητικής, που η ίδια θέσπισε !!!
Δεν υπάρχει σήμα οδικής κυκλοφορίας σε ολόκληρη την πόλη που να μην έχει βανδαλιστεί από συγκεκριμένους συνδέσμους οπαδών... ΟΥΤΕ ΕΝΑ !!!

 ΑΦΑΣΙΑ: Ολόκληρο το ιατρικό ιστορικό πέταξε στο δρόμο ο βάνδαλος της πόλης με πλήρη στοιχεία που αναγράφονται πάνω στις εξετάσεις και στις ακτινογραφίες !!! Ξέρει ότι όχι μόνο δε θα τιμωρηθεί αλλά και θα του τα μαζέψει ο Δήμος !!!

Απίστευτες εικόνες σε όλο το Δήμο Σικυωνίων που παραπέμπουν πλέον σε γαϊδουριά και συνενοχή.

Έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές με το θέμα και έχουμε καλέσει τους υπεύθυνους να μας εξηγήσουν γιατί δεν εφαρμόζεται ο κανονισμός καθαριότητας και γιατί δεν έχουν τιμωρηθεί οι υπεύθυνοι (αφού είναι γνωστοί) με τα προβλεπόμενα πρόστιμα περί ρύπανσης δημόσιων χώρων.
Όχι μόνο δε μας απάντησε κανείς αλλά "κατέβασαν" και τον κανονισμό καθαριότητας που ήταν αναρτημένος στη σελίδα του Δήμου !!! Δείτε εδώ.

Πως αντιμετωπίζει όμως η Δημοτική Αρχή της Κορίνθου παρόμοια περιστατικά βανδαλισμού και καφρίλας;;; 

Δείτε παρακάτω τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων Χρήστο Μελέτη τι δήλωσε χθες για την εικόνα που αντίκρισε και την απαράδεκτη κίνηση συμπολίτη να ρίξει στο πεζοδρόμιο σακούλες με ανακυκλώσιμο υλικό στο κέντρο της πόλης στην οδό Κολιάτσου τονίζοντας ότι ο Δήμος και τα συνεργεία του Δήμου δεν κάνουν μετακομίσεις και θα επιβληθούν πρόστιμα σε όποιον έκανε.

ΕΥΓΕ ΤΟΥ !!!


Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Η ανοχή στους βάνδαλους της πόλης και το παράδειγμα της Κορίνθου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator