Β.ΧΟΥΣΕΛΑΣ: Ηχηρό μήνυμα από το Ψάρι Κορινθίας

0



Σε ιδιαίτερα οικείο κλίμα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επίσημη πρώτη του επικεφαλής της Δημοκρατικής Δημοτικής Συνεργασίας Σικυωνίων «ΔΗΜΟΣ» κ. Βαγγέλη Χουσελά, στο Ψάρι Κορινθίας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων, όντας βαθύς γνώστης της αυτοδιοίκησης, κατάφερε εξ αρχής να μιλήσει  στο θυμικό των συμπατριωτών του με ιδιαίτερη άνεση και απέδειξε ότι μπορεί να σκύψει πάνω στα δίκαια και χρονίζοντα προβλήματά τους, δημιουργώντας  προϋποθέσεις για  διεκδίκηση λύσεων.

Ο  κ. Χουσελάς στάθηκε στα ιδιαίτερα προβλήματα του χωριού και της περιοχής της Στυμφαλίας και δεσμεύτηκε ότι ως δημοτική αρχή θα ιδρύσει Δημοτικό Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης το οποίο θα έχει γεωπόνους και τεχνοκράτες μόνο για τις ανάγκες των αγροτικών τοπικών κοινοτήτων.

Στη συνέχεια ανέλυσε την δυνατότητα ένταξης της περιοχής σε τουριστικούς οδηγούς ώστε το χωριό να αποκτήσει επισκεψιμότητα   και να μπορέσει να αναδείξει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα,τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «μια περιοχή που χαρακτηρίστηκε «Τοσκάνη» πριν από δύο χρόνια , από τον διάσημο Τούρκο συγγραφέα Ορχάν Παμούκ (που διέμεινε μια εβδομάδα στο χωριό) , είναι ντροπή σήμερα να μην έχει νερό ούτε για ύδρευση ούτε για άρδευση όταν οι πηγές τις Στυμφαλίας απέχουν πέντε χιλιόμετρα από το χωριό και υδροδοτούν την Κόρινθο και όχι μόνο».

Κλείνοντας την ομιλία του ,ο κ. Χουσελάς στάθηκε και στον θεσμικό τρόπο λειτουργίας της Τ.Α. και είπε χαρακτηριστικά πως «το νέο μοντέλο λειτουργίας της θα στηρίζεται στα ανταποδοτικά…» και » η Τ.Α. εάν δεν αντιδράσουμε θα χάσει τον κοινωνικό της και δημόσιο χαρακτήρα».

Συμπερασματικά ,ο κ. Χουσελάς  μας έδειξε χθες ότι σ’ αυτή αυτή την προεκλογική περίοδο  θα ακολουθήσει έναν άλλο αυτοδιοικητικό δρόμο  που δεν μοιάζει  σε τίποτα με το  «απολιτίκ» των ανθυποψηφίων του, που κολλάει παντού…

Αυτό και μόνο το γεγονός τον καθιστά τον άλλο πόλο  στο αυτοδιοικητικό σκηνικό του Δήμου Σικυωνίων και σίγουρα έχει το πολιτικό του ενδιαφέρον.

** Να σημειώσουμε ότι στο τέλος της ομιλίας του  ο κ. Χουσελάς ανακοίνωσε τα ονόματα επτά υποψηφίων του κεντρικού ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Δημοτικής Συνεργασίας Σικυωνίων :

Ηλίας  Ζάρκος  (καρδιολόγος)
Αλέξης Ζαφείρης (οικονομολόγος – επιχειρηματίας )
Μήνα Παπαγεωργίου (ιδιωτική υπάλληλος)
Θέμης Σουλαντίκας (οδοντίατρος)
Δημήτρης Τζαβέλας (δικηγόρος)
Βασίλης Τσεκούρας   (συνταξιούχος)
Ανδρέας Χρόνης  (πολιτικός μηχανικός)
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β.ΧΟΥΣΕΛΑΣ: Ηχηρό μήνυμα από το Ψάρι Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator