Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων: Δύο πίτες, δύο φλουριά, δύο τυχερούς είχε η εκδήλωσή του

0








Δύο πίτες, δύο φλουριά, δύο τυχερούς είχε η εκδήλωση που έκανε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Σικυωνίων. 

Η εκδήλωση άρχισε με την παρουσίαση του έργου και των δράσεων του Ομίλου καθώς και το απολογισμό των αγωνιστικών επιτυχιών των αθλητών του Ιστ.Ο.Σ. την περσινή χρονιά, από τον πρόεδρο του ομίλου κ. Σάκη Καραπιπέρη. 

Ακολούθησε η παρουσίαση των αθλητών και η βράβευση των κορυφαίων αθλητών του ομίλου. 

Ο Χρήστος Πανταζής, πρωταθλητής Ελλάδος εφήβων στα σκάφη τύπου Europe και ο πολλά υποσχόμενος 10χρονος Γιώργος Θεοδωρόπουλος, παρέλαβαν το βραβεία τους από τα χέρια των βουλευτών Κορινθίας Μαρίας Θελερίτη και Γιώργου Τσόγκα, αντίστοιχα. Σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους απεύθυναν εκτός των δύο βουλευτών, ο αντιπεριφερειάρχης Άγγελος Παπαγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη» Δημήτρης Ζάρκος. 

Την εκδήλωση τίμησαν ακόμα με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Λεονάδρος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σικυωνίων Χρήστος Ζαχαριάς, ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.ΕΔΗ.Σ Γιάννης Σωτηρόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάνος Καραχάλιος, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Σωτήρης Κουκουλάκης, μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου με επικεφαλής τον πρόεδρό του Βασίλη Παγώνη, οι υποψήφιοι για τον Δήμο Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας και Δημήτρης Παπαγεωργίου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. 

Το ζαχαροπλαστείο «Παπαβασιλείου» προσέφερε δύο πεντανόστιμες πίτες, μία ειδικά για τους αθλητές του ομίλου και μια για τους φίλους και τα μέλη του. Τυχερές της ημέρας, αφού «βρήκαν» το φλουρί στην πίτα των αθλητών και των μελών, η Άννυ Παναγοπούλου και η Μαρία Φλέσσα αντίστοιχα, που παρέλαβαν από τον πρόεδρο του Ομίλου τα δώρα που αντιστοιχούσαν. 

Από το Δ.Σ. του Ιστ.Ο.Σ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων: Δύο πίτες, δύο φλουριά, δύο τυχερούς είχε η εκδήλωσή του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator