ΚΟΡΙΝΘΟΣ: O Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας της ΝΟΔΕ Γρηγόρης Στυλιανάκης στο ψηφοδέλτιο Καλλίρη

0




ΔΗΛΩΣΗ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ

Η συμμετοχή μου στα δημοτικά δρώμενα του τόπου μας στοχεύει στην ανάληψη του μεριδίου ευθύνης που μου αναλογεί ως πολίτη, στην αναγκαία και έμπρακτη ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και του (πολιτικού) τρόπου σκέψης που κυριαρχούσε τόσα χρόνια στο Δήμο Κορινθίων.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κόρινθο, ενώ τα τελευταία χρόνια κατοικώ στο Λέχαιο, κι έτσι γνωρίζω από κοντά τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες του Δήμου μας.

Με τις οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες που έχω αποκτήσει εργαζόμενος επί είκοσι και πλέον χρόνια στον Τραπεζικό κλάδο της Κορίνθου, μα πάνω απ' όλα με τις αρχές και αξίες που μου εμφύσησαν οι γονείς μου, Γεώργιος Στυλιανάκης και Δέσποινα Λαζοπούλου- Κλάδη, είμαι έτοιμος να προσφέρω στον τόπο μου, με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων. Για το Δήμο που μας αξίζει.

Σε αυτή την προσπάθεια, ευχαριστώ από την καρδιά μου τη σύζυγό μου, Πόπη Καραβά και τις δύο κόρες μου, για την αναντικατάστατη στήριξη.

Γρηγόριος Στυλιανάκης

Τραπεζικός
Μέλος Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας-
(Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ.)
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: O Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας της ΝΟΔΕ Γρηγόρης Στυλιανάκης στο ψηφοδέλτιο Καλλίρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator