ΘΕΟΦΑΝΙΑ (ΦΑΙΗ) ΚΟΣΥΦΑΚΗ: ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

0Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος δήμου Βέλου-Βόχας:

Με πολύ υπερηφάνεια ο συνδυασμός "Νέα Πνοή", παρουσιάζει την κα. Φαίη Κοσυφάκη, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο στον δήμο Βέλου-Βόχας.

Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ (ΦΑΙΗ) ΚΟΣΥΦΑΚΗ, είναι Αρχιτέκτων-Μηχανικός πτυχιούχος του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Msc).

Γεννήθηκε και ζεί στο Βέλο.
Ως Αρχιτέκτων-Μηχανικός, είναι μέλος του Τεχνικού γραφείου "Sfera", που δραστηριοποιείται στην Κόρινθο το οποίο μελετά και κατασκευάζει τεχνικά έργα στην Κορινθία.
Ανήκει στην νέα γενιά επιστημόνων απο τους οποίους ο τόπος μας περιμένει ένα καλύτερο αύριο.
Μία εξαιρετικά σεμνή και δημιουργική επιστήμονας, που χαίρει εκτίμησης στον επιστημονικό κόσμο, αλλά και στην γενέτειρα της, όπως επίσης και η οικογένεια της.
Για την ανακοίνωση της κας. Κοσυφάκη ο Θανάσης Μανάβης δήλωσε:

"Το μέλλον ΞΕΚΙΝΗΣΕ, τίποτα πλέον δεν μπορεί να σταματήσει την Νέα εποχή που ξημερώνει στον δήμο μας Η Φαίη αποτελεί τιμή για εμάς αλλά και φέρνει μαζί της μεγάλες προσδοκίες σε ένα τόπο, που διψά για έργα Πνοής και ανάπτυξη. Εχουμε το όραμα, έχουμε το σχέδιο και έχουμε και τους ανθρώπους να ξαναγράψουμε σωστά αυτή την φορά την νέα ιστορία του δήμου Βέλου-Βόχας.Το μέλλον μας ανήκει. Καλωσόρισες Φαίη στην Νέα Πνοή. Πάμε δυνατά να τα αλλάξουμε ΟΛΑ.." .
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΕΟΦΑΝΙΑ (ΦΑΙΗ) ΚΟΣΥΦΑΚΗ: ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator