ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η Κατερίνα Ρέππα με τον Πελοπίδα Καλλίρη

0
Δήλωση Κατερίνας Ρέππα

Φίλες και φίλοι, όλους μας διακατέχει η αγωνία για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Αυτό ακριβώς αποτέλεσε και για μένα το μοναδικό κριτήριο το οποίο με έκανε να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά και σοβαρά με τα κοινά του τόπου μας.

Ο Δήμος Κορινθίων όμως, δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός ανθρώπου αλλά ομαδική προσπάθεια και συλλογική δουλειά.

Χρειάζεται να ανακαλύψεις και να ταιριάξεις μαζί με τους ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αγωνίες και στόχους.

Ανθρώπους που βάζουν το κοινό συμφέρον πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Με γνώμονα όσα προανέφερα και αφού μελέτησα διεξοδικά την κατάσταση που επικρατεί προεκλογικά στον Δήμο Κορινθίων, διαπίστωσα ότι η μοναδική ομάδα που μου προσφέρει όλα αυτά τα εχέγγυα, είναι ο επικεφαλής και τα μέλη του συνδυασμού του Πελοπίδα Καλλίρη.

Με τα εφόδια που έχω αποκτήσει από τις σπουδές μου στο Μάρκετινγκ, από την επαγγελματική μου πορεία ως στέλεχος στον τραπεζικό τομέα και ως Υποδιευθύντρια πολυεθνικής εταιρείας στην Αμερική, αλλά και ως επιχειρηματίας που ασχολείται με το εμπόριο και την καθιέρωση των Κορινθιακών προϊόντων στο εξωτερικό, είμαι έτοιμη να προσφέρω κι εγώ με τη σειρά μου στον τόπο μου.

Στην προσεχείς Δημοτικές εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, γνωρίζοντας ότι θα δικαιώσει τις προσδοκίες μας για αναπτυξιακές πολιτικές.

Κατερίνα Ρέππα
Ελεύθερος επαγγελματίας
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η Κατερίνα Ρέππα με τον Πελοπίδα Καλλίρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator