Πάει η Μακεδονία και μπράβο μας!

0


Του Γιώργου Τέσση

Όλα ξεκίνησαν όταν ακριβώς πριν τέσσερα χρόνια, στις 25 Ιανουαρίου του 2015, ο Ελληνικός λαός αποφάσισε να μετατρέψει ένα κόμμα γραφικών αργόσχολων σε κυβέρνηση. Τότε 2.245.978 Ελληνίδες και Έλληνες ψήφισαν τον Τσίπρα , τον Βαρουφάκη, την Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Κοτζιά και τον Σπίρτζη, για να φύγουν οι Παλιοί και να έρθουν οι Νέοι για να τους σώσουν από τον ΕΝΦΙΑ και το mail Χαρδούβελη.

Μαζί τους και 293.683 Ελληνίδες και Έλληνες που ψήφισαν το «αναγκαίο καλό» που θα συγκρατούσε τους κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ σε τυχόν ξεπούλημα των Εθνικών μας θεμάτων.

Και τελικά τι; Ακριβώς τέσσερα χρόνια αργότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολύτιμη βοήθεια του Καμμένου και με κάποια πολιτικά ρετάλια ακόμα, ξεπούλησαν τη Μακεδονία, ενώ ο κοσμάκης που τους εξέλεξε πλήρωσε κανονικότατα τον ΕΝΦΙΑ, έφαγε στα μούτρα τα capital controls και εφάρμοσε ένα επιπλέον αχρείαστο μνημόνιο.

Τα αφεντικά του Τσίπρα και του Καμμένου, να είστε σίγουροι αγαπητοί μου αναγνώστες ότι θα πετάξουν στο καλάθι των αχρήστων πλέον, αυτές τις γραφικές καρικατούρες των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Ήδη ο Πάνος (εντελώς) Καμμένος, αντιλαμβάνεται τις συνέπειες των πράξεων του, όπως οι καταδότες την κατοχή, που αφού έκαναν τη δουλειά τους, μετά τα ίδια τους τα αφεντικά τους εκτελούσαν. Ο Πάνος τους είναι εντελώς άχρηστος πια και το μόνο που του απομένει είναι να περιφέρει τα ρεζιλίκια του στα κανάλια και για λίγο καιρό ακόμα στη βουλή και να κατηγορεί τον πρώην κολλητό του ότι τον πρόδωσε.

Για τον Τσίπρα όμως έχει αποφασιστεί άλλη μοίρα. Ήμαστε τυχεροί που σήμερα ο Ερντογάν στη Τουρκία βρίσκεται σε κόντρα με τους Αμερικανούς με συνέπεια να μην θέλουν να του κάνουν εξυπηρετήσεις στο Αιγαίο. Λέω με απόλυτη συναίσθηση ότι είμαστε τυχεροί γιατί σε διαφορετική περίπτωση , ο Τσίπρας θα έκανε αβασάνιστα και πάλι τη δουλειά. αυτό το θέμα.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου, δήλωσε από το βήμα της βουλής , ότι και η Δωδεκάνησος χρειάζεται μια συμφωνία αντίστοιχη με αυτή των Πρεσπών. Ελπίζουν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ να ανταλλάξουν για μια ακόμα φορά τα Εθνικά συμφέροντα με μια τετραετία ακόμα στη βουλή ή έστω με ένα μισθό μετακλητού υπαλλήλου.

Ελπίζουν να τους ακούσουν από καμιά ξένη πρεσβεία ότι είναι πρόθυμοι να δώσουν και τα Δωδεκάνησα για ένα μισθουλάκι. Είναι όμως απλά άτυχοι, αφού όπως ανέφερα οι ξένοι δεν θέλουν αυτή τη στιγμή να κάνουν μάγκα τον Ερντογάν. Θα κρατήσουν όμως πολιτικά ζωντανό τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε όταν αλλάξουν τα πράγματα στη Τουρκία, να έχουν έτοιμο τον Αλέξη Τσίπρα να τους κάνει για δεύτερη φορά τη δουλειά.

Μέχρι τότε ελπίζω οι Έλληνες να έχουμε βάλει μυαλό και να μην μας απασχολεί αν ο «Κούλης» τραβάει ή αν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καταθέσει πρόταση μομφής, την ώρα που ξεχνάμε ότι ο Τσίπρας με τον Καμένο πουλάνε τη Μακεδονία.

Ελπίζω επίσης να μετακομίσει η βλακεία από τα μυαλά των ανθρώπων και να σταματήσουν να πιστεύουν μπούρδες περί παραιτήσεων 60 ή 80 ή 100 ή δεν ξέρω και εγώ πόσων κάθε φορά βουλευτών, ώστε να πέσει η Κυβέρνηση, που οι ίδιοι μάλιστα αγωνίστηκαν στις πλατείες των αγαναΧτισμένων να φέρουν στην εξουσία…

Ελπίζω να σωθούν τουλάχιστον τα Δωδεκάνησα και η Ήπειρος από τους συμμορίτες που συνεχίζουν το έργο των προγόνων τους. Άλλωστε το είπε η ίδια η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου στη Βουλή, ότι η συμφωνία των Πρεσπών απλά συνεχίζει το έργο του ΕΑΜ…

Ο Γιώργος Τέσσης είναι Τομεάρχης Οργανωτικού στην Β1 περιφέρεια Αθηνών της ΝΔ και μέλος των τομέων Προστασίας του Πολίτη & Ναυτιλίας
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πάει η Μακεδονία και μπράβο μας! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator