ΤΡΙΠΟΛΗ: Κατακόρυφα αυξήθηκαν οι πωλήσεις πιεσόμετρων μετά την ανακοίνωση Δέδε !!!

0



Κατακόρυφα αυξήθηκαν οι πωλήσεις πιεσόμετρων στην Τρίπολη μετά τη χθεσινή δημοσίευση σε όλα τα περιφερειακά ΜΜΕ για την ανακοίνωση εκδήλωσης της υποψηφιότητας στην περιφέρεια Πελοποννήσου του Γ.Γ. υποδομών Γιώργου Δέδε που θα γίνει την Τρίτη 29/1 στην πόλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αύξηση πωλήσεων πιεσόμετρων παρατηρείται γύρω από την πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου ενώ άλλες πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί  κάνουν λόγο και για εντυπωσιακή αύξηση στις πωλήσεις υπογλώσσιων στην ίδια περιοχή.

Οι ειδικοί επιστήμονες που έχουν κληθεί στην περιοχή κάνουν λόγο για πρωτόγνωρο γεγονός ενώ δηλώσεις ακόμα δεν έχουν γίνει καθώς το φαινόμενο βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και κρίνουν πως δεν υπάρχει λόγος για εσπευσμένα συμπεράσματα.

Καθ'οδόν βρίσκονται οι ρεπόρτερ μας για περισσότερες πληροφορίες.


Υ.Γ. Η ανάρτηση αυτή είναι σατιρική και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΡΙΠΟΛΗ: Κατακόρυφα αυξήθηκαν οι πωλήσεις πιεσόμετρων μετά την ανακοίνωση Δέδε !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator