ΚΟΡΙΝΘΟΣ: H Eλένη Μπιθαρά με τον Πελοπίδα Καλλίρη

0ΔΗΛΩΣΗ

ΕΛΕΝΗΣ ΜΠΙΘΑΡΑ

Οι ίσες ευκαιρίες και η άρση των αποκλεισμών δε θα έπρεπε να είναι ζητούμενο. Θα έπρεπε να αποτελούν δεδομένη συνθήκη. Δυστυχώς όμως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά για να μπορέσει αυτή να καταστεί εφικτή. Πρώτα απ' όλα στις πόλεις, στο δήμο που ζούμε.

Αφιέρωσα με πίστη και αφοσίωση πολλά χρόνια στη διεκδίκηση ανθρώπινων συνθηκών για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, τα οποία, μαζί με τις οικογένειές τους είναι οι πραγματικοί αγωνιστές της ζωής σε μια χώρα που ακόμα δεν έχει επιδείξει την απαραίτητη μέριμνα και φροντίδα.

Με οδηγό τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει από την κατ´ επανάληψη τιμητική εκλογή και συμμετοχή μου σε συλλογικότητες εκπροσώπησης των ΑμΕΑ, τις οποίες σήμερα υπηρετώ από τις θέσεις της Γενικής Γραμματέως του Σωματείου ΑμΕΑ Κορινθίας και της Οργανωτικής Γραμματέως της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου (Π.ΟΜ.ΑμΕΑ), μα πάνω απ' όλα με ειλικρινή διάθεση προσφοράς στον τόπο μου, συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, γνωρίζοντας την έντονη ευαισθησία του για τα ζητήματα που αφορούν τα ΑμΕΑ, όπως και την ικανότητα και αποφασιστικότητα του να ασχοληθεί με συνέπεια με αυτά.

Ελένη Μπιθαρά
Γενική Γραμματέας Σωματείου ΑμΕΑ Νομού Κορινθίας
Αν. Οργανωτική Γραμματέας Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμΕΑ Πελοποννήσου
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: H Eλένη Μπιθαρά με τον Πελοπίδα Καλλίρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator