ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Παντελής Αρβανιτάκης με τον Καλλίρη

0
ΔΗΛΩΣΗ

ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

Το πολυτιμότερο αγαθό είναι πράγματι η Υγεία, χωρίς ωστόσο να μπορεί να είναι αυτονόητο. Αυτή που μπορεί να γίνει αυτονόητη είναι η προσήλωση και η υπερπροσπάθεια για τη διαμόρφωση καλύτερων υποδομών και συνθηκών, τόσο για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται υπηρεσίες υγείας όσο και για εκείνους που τις παρέχουν στις δημόσιες δομές.

Ως εργαζόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου από το 1997, με την ειδικότητα του βοηθ. Νοσηλευτή, αλλά και ως Πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου, βιώνω καθημερινά την παραπάνω ανάγκη και προσπαθώ μαζί με τους συναδέλφους μου για την καλύτερη δυνατή ανταπόκρισή μας σε αυτή. Με επίμονη και σκληρή εργασία στον τομέα μας, αλλά και με παρεμβάσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες.

Απαιτείται όμως και η συνδρομή -υπό την έννοια της αποφασιστικής ενέργειας- από όλες τις βαθμίδες διακυβέρνησης της χώρας μας. Με πρώτη την Αυτοδιοίκηση. Συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, για να διεκδικήσω και να συνδράμω να οριστούν εμπράκτως τα ζητήματα των δομών και υποδομών υγείας, ως πρώτη προτεραιότητα της Διοίκησης του Δήμου Κορινθίων.

Συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, γνωρίζοντας ότι κατανοεί και συναισθάνεται ως αυτονόητη αυτή την προτεραιότητα, αλλά και βέβαιος ότι με την εμπειρία του από τη Γ.Γραμματεία του Υπουργείου Υγείας, έχει τις απαιτούμενες ικανότητες να εργαστεί αποτελεσματικά πάνω σε αυτήν.

Παντελής Αρβανιτάκης
Βοηθ. Νοσηλευτή Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου
Πρόεδρος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Παντελής Αρβανιτάκης με τον Καλλίρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator