ΚΙΑΤΟ: Μυστικοί "αρραβώνες" Σπύρου – Γιώργου, με κουμπάρο τον ΣΥΡΙΖΑ

0


Οι «Μυστικοί Αρραβώνες» είναι ένα από τα αριστουργήματα της ελληνικής λογοτεχνίας, γραμμένο από τον Γρηγόριο Ξενόπουλο. Αναφέρεται στη σχέση που ανάπτυξαν ο ίδιος ο συγγραφέας με την ποιήτρια Θεώνη Δρακοπούλου και ήρθε αυτόματα στο μυαλό μου όταν χτες το πρωί στον πεζόδρομο με έπιασε ένας Συριζαίος φίλος και μου είπε ότι πέρασαν βέρες ο Γιώργος Δέδες με τον Σπύρο Σταματόπουλο, εν όψει των εκλογών του Μαΐου! «Κουμπάρος» είναι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ του Κιάτου, ο οποίος χτες το πρωί αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του «βλάχου» για το Δήμο Σικυωνίων, καθώς η κυρία Μαυραγάνη είχε από νωρίς πάρει την απόφαση να μείνει μακριά από τα κοινά.

Πάντως, αν ολοκληρωθεί ο γάμος θα γίνει με …«προίκα» και αυτό το ξέρει καλά ο «βλάχος», που δίνει στο γραμματέα έναν από τους πιο στενούς του συνεργάτες: τον Γιάννη Τσιάνο, τέταρτο σε σταυρούς το 2014. 

Γιατί όμως, «Μυστικοί»; Γιατί κάτι μου λέει πως δεν θα προκύψουν ανακοινώσεις, τουλάχιστον στο αμέσως προσεχές διάστημα, καθώς παρά το 10-4 (αυτό ήταν το αποτέλεσμα της εσωκομματικής ψηφοφορίας) υπέρ του Σταματόπουλου, διατυπώνονται ακόμα πολλές ενστάσεις για την σκοπιμότητα να δεθεί η κυβερνητική παράταξη στο άρμα του νυν δημάρχου. 
Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν κορυφαία τοπικά στελέχη που θα προτιμούσαν να τηρηθούν αποστάσεις ασφαλείας, εν όψει εξελίξεων, οι οποίες, πιθανώς θα άλλαζαν για τα καλά την προεκλογική ατζέντα, αν και κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο να συμβεί μέχρι τον Μάιο. 

Κάποιοι άλλοι, πάλι θυμούνται πως ο κ. Τσιάνος είχε μπει στο μάτι του κυκλώνα, όταν ανέλαβε τη θέση του αντιδημάρχου Σικυωνίων, καθώς διάφορα δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν πως ήταν εργοδηγός σε εταιρεία που έπαιρνε εργολαβίες από το Δήμο, οπότε επανήλθε το ερώτημα περί νομίμου και ηθικού.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Μυστικοί "αρραβώνες" Σπύρου – Γιώργου, με κουμπάρο τον ΣΥΡΙΖΑ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator