Χάνονται περιουσίες στο Δήμο Ευρώτα: Μεγάλη η ζημιά από τα συνεχή «χτυπήματα» του καιρού - ΒΙΝΤΕΟ

0



Με κάθε πρόσφορο μέσο, οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, καταβάλλουν προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα προκύπτουν από τη συνεχή κακοκαιρία.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα, παρούσα από το πρωί της Παρασκευής στον πολύπαθο Δήμο Ευρώτα που επλήγη για ακόμη μια φορά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα μίλησε στην κάμερα της apela.gr για την κατάσταση που επικρατεί.

«Είναι λυπηρό πραγματικά γιατί είναι για τέταρτη χρονιά που πλήττεται η περιοχή από έντονα καιρικά φαινόμενα. Όλα τα μηχανήματα του Δήμου, της Περιφέρειας και των ιδιωτών είναι επί ποδός, γίνεται μια τεράστια προσπάθεια, στόχος όλων μας είναι να μην κινδυνεύσει κάποια ανθρώπινη ζωή και να προστατέψουμε την περιουσία των συμπολιτών μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η κα Τζανετέα.

«Οι άνθρωποι εδώ έχουν υποστεί πολύ μεγάλη ζημιά. Έχουν χάσει ολοκληρωτικά την περιουσία τους. Η χαλαζόπτωση, ο πάγος και τώρα τα πλημμυρικά φαινόμενα… Ο κάμπος όλος έχει πλημμυρίσει. Η περιοχή είναι ήδη σε κατάσταση έκτατης ανάγκης, ευχόμαστε τα έντονα καιρικά φαινόμενα να εκτονωθούν για να δούμε την επόμενη μέρα πως θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Πηγή: apela.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 26, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χάνονται περιουσίες στο Δήμο Ευρώτα: Μεγάλη η ζημιά από τα συνεχή «χτυπήματα» του καιρού - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator