ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Και ο Γιάννης Τσάκωνας με τον Πελοπίδα Καλλίρη

0
ΔΗΛΩΣΗ

ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΩΝΑ

Η γενιά μας, έχει λόγους να αποστρέφεται τα πολιτικά πράγματα. Να αδιαφορεί και να τα απαξιώνει. Έχει όμως και έναν ισχυρότερο λόγο για να συμμετάσχει. Τη συνδιαμόρφωση.

Από την ενηλικίωσή μου, παράλληλα με την εργασία μου, παράλληλα με τη διαρκή προσπάθεια για επιστημονική επιμόρφωση, συμμετέχω ενεργά – τόσο μέσω των οργάνων της Νέας Δημοκρατίας ως αιρετός, όσο και μέσω δημοτικών σχημάτων και τοπικών συλλογικοτήτων, με μόνο μου μέλημα τη συνδιαμόρφωση ενός μέλλοντος που δεν πρέπει να ανήκει στους λίγους, και δεν πρέπει να σχεδιάζεται για εμάς χωρίς εμάς.

Στην Αυτοδιοίκηση, η Πολιτική θα έπρεπε να είναι πρωτοβουλίες και δράσεις με στόχευση και προσανατολισμό, μα πάνω απ' όλα, με επίκεντρο τον Άνθρωπο. Αυτό λείπει από την Πολιτική, αυτό λείπει από την Αυτοδιοίκηση, αυτό λείπει και από τον τόπο μας. Και αυτή είναι η μόνη δέσμευσή μου απέναντι στους συμπολίτες μου, και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, για την αλήθεια των κοινών προθέσεών μας, το κοινό μας όραμα και την αποφασιστικότητα και ικανότητα υλοποίησής του.

Γιάννης Τσάκωνας

Διοικητικός Υπάλληλος (Π.Ε.)
Απόφοιτος Ευρωπαϊκού Πολιτισμού (Ανοιχτό Πανεπιστήμιο)
Μεταπτυχιακός Φοιτητής Οργάνωσης & Διοίκησης Δημοσίων Υπηρεσιών, Οργανισμών & Επιχειρήσεων (Παν. Πελοποννήσου)
Πρ. Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κορίνθου
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 26, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Και ο Γιάννης Τσάκωνας με τον Πελοπίδα Καλλίρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator