ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Πλούσιο ταμείο, πάμφτωχο έργο !!!

0



Τον τριπλασιασμό των ταμειακών διαθεσίμων παρουσιάζει ως επιτυχία η Δημοτική Αρχή του Σπύρου Σταματόπουλου στο Κιάτο με άρθρο που μοίρασε στα τοπικά ΜΜΕ την προηγούμενη εβδομάδα.
Μπράβο τους και εύγε αλλά το βρίσκουμε πολύ λογικό..., ένα αναπτυξιακό έργο στο Δήμο Σικυωνίων δεν έχει γίνει... ούτε ένα... με αποτέλεσμα όλο αυτό να θυμίζει τον Εμπενίζερ Σκρούτζ, το δημιούργημα του Ντίκενς, ο οποίος ήταν πάμπλουτος αλλά τόσο τσιγκούνης που ζούσε στην απόλυτη μιζέρια. Όταν "ανακάλυψε" τη γενναιοδωρία ήταν πολύ αργά !!! (όχι, δεν έχασε τις εκλογές, απλώς είχε γεράσει πολύ).

Τα ταμειακά διαθέσιμα έχουν αξία όταν επενδύονται προς όφελος των δημοτών και όχι όταν γίνονται... μασούρι !!!

Ο Δήμος Σικυωνίων φαντάζει -και είναι- φτωχικός ανάμεσα στο Ξυλόκαστρο και την Κόρινθο οι οποίοι έχουν να δείξουν τεράστιο έργο τα τελευταία χρόνια. Θα τα δούμε όλα αναλυτικά σε επόμενες αναρτήσεις μας.


Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ με σκοπό τη σάτιρα και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 26, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Πλούσιο ταμείο, πάμφτωχο έργο !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator