ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η Νεκταρία Καρατζή- Αλατζάκη με τον Πελοπίδα Καλλίρη

0


Η επιλογή του Δημάρχου Κορινθίων το 2019, είναι μια καθοριστική πράξη και ίσως η πιο καθοριστική σε σχέση με όλες τις προηγούμενες.

Ο Δήμος Κορινθίων δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλο χρόνο, δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλες ευκαιρίες.

Έφτασε ο καιρός να αλλάξουμε πορεία και να βαδίσουμε μια νέα, διαφορετική, μία πορεία που σίγουρα θα αξίζει στην Ιστορία και τις προοπτικές της Κορίνθου. Που θα αξίζει στους πολίτες του τόπου μας.

Σε αυτή την προσπάθεια, θεώρησα ότι δεν μπορώ και δεν πρέπει να απουσιάσω. Ως άνθρωπος της αγοράς για 19 χρόνια, θεωρώ ότι μπορώ να συνδράμω στη διαμόρφωση καλύτερου πλαισίου και προοπτικών για την τοπική οικονομία με πολυεπίπεδα οφέλη για την Κοινωνία.

Με δήμαρχο Κορινθίων τον Πελοπίδα Καλλίρη είναι σίγουρο πως ο Δήμος μας θα βρει αυτήν την πορεία που του αρμόζει.

Και αυτό το εξασφαλίζει η πολύχρονη παρουσία του στα κοινά, το ήθος, το έργο του, η ευπρέπεια, και η αποτελεσματικότητά του.

Ο Πελοπίδας Καλλίρης, με βοηθούς και συμπαραστάτες μία ομάδα νέων ανθρώπων, αλλά και των δοκιμασμένων στην αυτοδιοίκηση και αναγνωρισμένων για την προσφορά τους στελεχών, θα οδηγήσει το Δήμο μας στη θέση που τουαξίζει. Στη θέση που όλοι προσδοκούμε. Σε θέση πρωταγωνιστή.

Σε αυτή τη γνήσια και ειλικρινήπροσπάθεια, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων.

Νεκταρία Καρατζή- Αλατζάκη
Έμπορος
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Λακεδαιμονίων Κορινθίας «ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ»
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η Νεκταρία Καρατζή- Αλατζάκη με τον Πελοπίδα Καλλίρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator