Τυφώνας…. «Δέδες» θα κτυπήσει την Κορινθία

0



Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες, θα ξεκινήσει και επίσημα, την προεκλογική του εκστρατεία ο Κορίνθιος γενικός γραμματέας υποδομών Γιώργος Δέδες, για την περιφέρεια.

Η ανακοίνωση του ονόματος αλλά και του σήματος του συνδυασμού, θα συνοδευτεί απο σειρά πολιτικών παρεμβάσεων και αποκαλύψεων, που θα δημιουργήσουν πολιτικό τυφώνα, στην έδρα της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Και μπορεί όσα πεί ο Γιώργος Δέδες να ηχήσουν εντυπωσιακά, αλλά ακόμα περισσότερο θα είναι τα πρόσωπα που θα δείξει,ιδιαίτερα για την Κορινθία…!

Ο επιμελής Γιώργος Δέδες, μπορεί φαινομενικά να δείχνει χαμηλής δράσης στην Πελοπόννησο, όμως αυτό απέχει απο την αλήθεια, που είναι εντελώς διαφορετική.

Τα ψηφοδέλτια του και στους πέντε νομούς είναι έτοιμα κατά 80% και μάλιστα με πολλά πρόσωπα που έχουν ειδικούς συμβολισμούς στις περιφερειακές ενότητες, απο όλους τους πολιτικούς χώρους.
Στην Κορινθία το ψηφοδέλτιο Δέδε, θα κάνει πάταγο και τα πρόσωπα την μεγάλη διαφορά.
Απέναντι σε πολυφορεμένα πολιτικά στελέχη, ο Δέδες θα παρουσιάσει, νέα πρόσωπα αλλά που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στις τοπικές κοινωνίες.

Στο Κιάτο, υποψήφιος θα είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα, που έχει δράση στην αυτοδιοίκηση και βρεθεί μέσα στους πρώτους, στο Λουτράκι, το όνομα είναι πολύ εντυπωσιακό και δεν θα βρεί εύκολα αντίπαλο, στην Βόχα, το έχουμε ήδη γράψει θα μπεί ένα μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο της περιοχής, στην Κόρινθο, οι υποψήφιοι, θα είναι πρώτης γραμμής.

Και στους παραπάνω να προσθέσει κανείς και το βαρύ πυροβολικό στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι υποψήφιοι.

Η στρατηγική του Γιώγου Δέδε στην Κορινθία είναι απλή και θα την επιβεβαιώσουν τα πρόσωπα.
Θέλει την πρωτιά για να διασφαλίσει την είσοδο στον δεύτερο γύρο και όλα δείχνουν ότι δεν θα δυσκολευθεί να την πάρει…!

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τυφώνας…. «Δέδες» θα κτυπήσει την Κορινθία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator