Παραλήρημα καταστροφολογίας Μπεγλίτη στο νέο πιθανότατο ενδεχόμενο να μείνει εκτός βουλής...

12



Συνέντευξη παραχώρησε ο π. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης στον διευθυντή της ηλεκτρονικής εφημερίδας sfedona.gr Λάκη Γιαννιδάκη. 

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει απαντώντας σε σχετική ερώτηση "αν από τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής δημιουργηθεί ένα τέτοιο πολιτικό σκηνικό που θα οδηγήσει και πάλι την χώρα μας σε ακυβερνησία και μετωπικές συγκρούσεις, τότε οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για τη χώρα".

Ο Πάνος Μπεγλίτης τονίζει επίσης την σημασία (!!!!!!!!!!) που έχει για το νομό μας να υπάρχει εκπροσώπηση στη Βουλή με βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή την αφεντιά του !!!!!!!!!!!

Η Ελλάδα πεθαίνει και η κοινωνία αυτοκτονεί ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ από τις επιλογές που εσείς και το κόμμα σας δημιούργησαν κύριε "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ", το να βγαίνετε και να μιλάτε για ...σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου δε θα το χαρακτηρίσω, θα το αφήσω να απαντηθεί την Κυριακή.
Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2012

12 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραλήρημα καταστροφολογίας Μπεγλίτη στο νέο πιθανότατο ενδεχόμενο να μείνει εκτός βουλής..."
Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΑΡΧΙΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ


15 Ιουνίου 2012 στις 3:08 μ.μ.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ετοιμόψηφος... είπε...

Ναι ναι θα πεσουν μετεωριτες...θα ερθει τσουναμι, θα αντιστραφουν οι πόλοι της γης...και θα γινουν και οσα προβλεψε ο παίσιος...Ρε παναη δεν κοιτας να βρεις καμμια δουλεια της προκοπης να ζησεις με αξιοπρεπεια...τι σου χρωσταμε να ακουμε τις παπαριες σου ρε συ....


15 Ιουνίου 2012 στις 3:08 μ.μ.
ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ είπε...

Στο χωριο του Μπεγλιτη ακομα εχει χωματοδρομους και θελει να μας πει οτι ντε και καλα Ευρωπη και να τον βαλουμε στη βουλη να ολοκληρωσει...με μας θα ολοκληρωσεις ρε?


15 Ιουνίου 2012 στις 3:13 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

μπεγλιτη μαζεψου!
τελειωσαν αυτα που ηξερες.
ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ


15 Ιουνίου 2012 στις 3:16 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Μπεγλίτης κασσανδρίζοντας για το τρομερό κακό που θα παθει η Κορινθία αν δεν εκλέξει βουλευτή το ΠΑΣΟΚ.

http://ekorinthos.gr/2012/06/15/%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%BF/#.T9sn4Rd1ClU


15 Ιουνίου 2012 στις 3:21 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Ρε Πάνο δε σε ειδοποίησαν;;; ο Βενιζέλος εμφανίζεται αποφασισμένος να ανακοινώσει το βράδυ των εκλογών της 17ης Ιουνίου τη διάλυση του Κινήματος !!!


15 Ιουνίου 2012 στις 3:28 μ.μ.
ΨΗΦΙΖΩ-ΜΑΥΡΙΖΩ ΨΕΥΤΕΣ-ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ είπε...

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ... Την Κυριακή το βράδυ ξαναπαίρνει το δρόμο της πολιτικής λήθης... Η μοίρα του ψεύτη!


15 Ιουνίου 2012 στις 3:58 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΜΠΕΓΛΙΤΗ, ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ, ΕΣΥ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ


15 Ιουνίου 2012 στις 4:13 μ.μ.
ΑΓΑΠΗ είπε...

κ. Μπεγλίτη ήρθε η ώρα να εργαστείτε στην υπηρεσία σας, υπάλληλος του υπουργελιου εξωτερικών είστε! Αυτό που για σας είναι εφιαλτικό σενάριο, να εργαζεστς δηλαδή κανονικά χωρίς μπόνους-θέσεις-οδηγούς και λιμουζίνες, με κανονικό ωράριο και μέσο μισθό, είναι η καθημερινότητα για χιλιάδες Έλληνες. Γιατί σας είναι τόσο δύσκολο να ζήσετε σαν ένας απλός άνθρωπος; Ένας από μας δεν είστε; Άυτό δεν προβάλλατε ως βασικό σαας προσόν , όταν μας ζητήσατε να σας ψηφίσουμε; Την ταπεινή αγροτική καταγωγή σας; Πως μάθατε να ζείτε δηλαδή στην πατρική σας οικογένεια; Με λιμουζίνες και υπηρέτες; Καιρός να ξαναθυμηθείτε από που ξεκινήσατε, μπας και νιώσετε πόσο ξεφύγατε από την ταπεινή, όντως καταγωγή σας! Πιστεύω ότι θα σας κάνει πολύ καλό να μην ξαναεκλεγείτε. Μπορεί να χάσετε τη μεγάλη ζωή, αλλά θα γίνετε καλύτερος άνθρωπος και θα σας δοθεί η δυνατότητα να μετανιώσετε για τα μεγάλα σας λάθη απέναντι στους συμπολίτες σας. Δεν είναι κακό να ζήσετε ταπεινά και με αξιοπρέπεια, από την τίμια εργασία σας! Θα γίνετε και καλό παράδειγμα για τα παιδιά σας!


15 Ιουνίου 2012 στις 5:42 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Στις 6 Μαΐου η χολέρα του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΦΥΓΕ!!!
Τουλάχιστον έφυγε από τον νομό μας.
Αν νομίζεις Μπεγλίτη ότι στις 17 Ιουνίου θα επανέλθεις, άλλαξε πλευρό!!!


15 Ιουνίου 2012 στις 5:51 μ.μ.
Αγαπούλα είπε...

Δεν ντρέπεσαι θρασύτατε τύπε που μιλάς κιόλας, στο χωριό σου λίγο πιό ψηλά έχει κάτι τρύπες, εκεί να πας και να κρυφτείς βολεμένε τεμπέλη.


15 Ιουνίου 2012 στις 9:04 μ.μ.
Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη έπαιξες κι έχασες! Χαιρέτα μας με αξιοπρέπεια! Η ζωη συνεχίζεται, μόνος σου το είπες!


15 Ιουνίου 2012 στις 10:07 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator