Πρόεδρος ΚΤΕΛ Κορινθίας: "Κατευθυνόμενα και χυδαία τα δημοσιεύματα"

0


Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κορινθίας κος Παναγιώτης Μάρκελλος απαντά στα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου που βασιζόμενα στην πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου (καταδίκη σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών του πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλου αλλά και του αντιπρόεδρου της ΚΤΕΛ Κορινθίας ΑΕ για παραβίαση του άρθρου 57 παρ. β του νόμου 2190-1920 δηλαδή για σύνταξη και έγκριση παράνομου ισολογισμού της ανώνυμης εταιρείας ΚΤΕΛ Κορινθίας) αναφέρονται σε κακοδιαχείρση της εταιρείας και παράνομες πράξεις που ο εισαγγελέας θα πρέπει να εξετάσει.

Ακολουθεί η γραπτή δήλωση:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ

Τις τελευταίες μέρες το ΚΤΕΛ Κορινθίας έχει βρεθεί στο επίκεντρο σφοδρής διαδικτυακής επίθεσης.

Σειρά από ιστοσελίδες και ιστολόγια, υπό την προφανή «κατεύθυνση» και «καθοδήγηση» των γνωστών πλέον τροφοδοτών τους, επιχειρούν ενορχηστρωμένα να πλήξουν την τιμή, την υπόληψη και το κύρος της εταιρείας, του προέδρου της και του διοικητικού της συμβουλίου, διαδίδοντας ψεύδη, ανακρίβειες και αναλήθειες.

Η συνεχής και σταθερή πρόοδος και καταξίωση της εταιρείας αλλά και η δικαίωσή της απέναντι σε όσους προσπάθησαν και προσπαθούν να την σπιλώσουν, φαίνεται ότι δυσαρεστεί κάποιους οι οποίοι συνεχίζουν τις χυδαίες τους πρακτικές απέναντι σε αυτήν, στον πρόεδρο και στο διοικητικό της συμβούλιο.

Το ΚΤΕΛ Κορινθίας, με σεβασμό στην ιστορία, στην φήμη, στην παράδοση και στην πελατεία του, δεν πρόκειται να μείνει απαθές σε αυτόν τον ανηλεή πόλεμο λάσπης που δέχεται.

Για τον λόγο αυτό άμεσα θα κινηθούν οι δέουσες δικαστικές ενέργειες προς πάσα κατεύθυνση, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και την προφύλαξη της εταιρείας και του Διοικητικού της Συμβουλίου από τους κακόβουλους συκοφάντες και από τις μεθοδεύσεις τους.

Την ηχηρότερη απάντηση σε αυτούς, δίνει αλλά και θα εξακολουθήσει να δίνει, η σταθερή οικονομική πορεία, η φερεγγυότητα και η ανάπτυξη της εταιρείας.

Για την Εταιρεία
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρόεδρος ΚΤΕΛ Κορινθίας: "Κατευθυνόμενα και χυδαία τα δημοσιεύματα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator