ΛΟΥΙΖΑ ΚΑΛΛΙΓΑ: Διόρθωση - Αποκατάσταση

0«Αναφορικά με το άρθρο που (σ.σ. φαίνεται να) αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας με τίτλο «Λουίζα Καλλιγά! Αυτή είναι η 47χρονη γόνος της πασίγνωστης οικογένειας Οινοποιών που συνελήφθη σε καφετέρια στην Γλυφάδα.» και το οποίο από παραδρομή αναφέρει ότι συνελήφθη η Λουίζα Καλλιγά, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι η Λουίζα Καλλιγά, κόρη του γνωστού οινοποιού και επιχειρηματίας, ουδεμία σχέση έχει με τη 47χρονη συλληφθείσα. Το άρθρο ήταν ψευδές και στηρίχτηκε σε εσφαλμένες και ανακριβείς πληροφορίες. Εκφράζουμε δημόσια την ειλικρινή συγγνώμη μας προς την κυρία Λουίζα Καλλιγά».

parakato.gr

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 27, 2024

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΙΖΑ ΚΑΛΛΙΓΑ: Διόρθωση - Αποκατάσταση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator