ΚΙΑΤΟ: Ευχαριστήριο του Δημήτρη Πιστεύου για την εκλογή του στην ΚΕΔΕ

0ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την άκρως τιμητική υπερψήφιση της υποψηφιότητάς μου ως εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου  (ΠΕΔ) στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)  θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους Πελοποννησίους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς που με την ψήφο τους έφεραν το θετικό αποτέλεσμα της εκλογής μου.

Επίσης, θέλω να συγχαρώ όλους τους εκλεγμένους συναδέλφους μου τόσο σε επίπεδο εκπροσώπων στην ΚΕΔΕ όσο και στο νέο διοικητικό σχήμα της ΠΕΔ Πελοποννήσου και ιδιαίτερα τον εκλεγέντα Πρόεδρο και Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο.

Υπόσχομαι ότι θα παραμείνω πιστός στις αρχές και τις αξίες που αρχικά με ενέπνευσαν να υπηρετήσω αυτό το θεσμό δημοκρατίας στο Δήμο Σικυωνίων και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και μέσα από τα κεντρικά συλλογικά όργανα της  ΚΕΔΕ για μια ισχυρή και ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση, που θα μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην επίλυση των προβλημάτων, τα οποία απασχολούν τους Δήμους και τις τοπικές κοινωνίες.

Δημήτρης Πιστεύος 

Δημοτικός Σύμβουλος Σικυωνίων  –  Αρχηγός μειοψηφίας

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 20, 2024

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ευχαριστήριο του Δημήτρη Πιστεύου για την εκλογή του στην ΚΕΔΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator