Ο ποινικολόγος κ.Παναγιώτης Πανταζής υποψήφιος με την "Νέα Πνοή" στον δήμο Βέλου-Βόχας

0




O συνδυασμός "Νέα Πνοή", με επικεφαλής τον Θανάση Μανάβη, με εξαιρεική υπερηφάνεια και τιμή ανακοινώνει στους πολίτες του δήμου Βέλου-Βόχας, την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του πολύ γνωστού στην Κορινθία ποινικολόγου κ.Παναγιώτη Πανταζή.

Ο κ.Παναγιώτης Πανταζής, απο το Βραχάτι, είναι μία εξέχουσα προσωπικότητα του νομικού κόσμου, έντιμος και πιστός υπηρέτης της νομικής επιστήμης, με λαμπρή πορεία ως δικηγόρος αλλά και ως άνθρωπος.

Ο επικεφαλής της "Νέας Πνοής", Θανάσης Μανάβης, δήλωσε για την υποψηφιότητα του κ.Πανταζή:

"Αποτελεί ύψιστη τιμή για εμένα προσωπικά και τον συνδυασμό, η συμμετοχή του κ.Παναγιώτη Πανταζή, στο ψηφοδέλτιο μας. Η προσωπικότητα, το κύρος και επιστημονική κατάρτιση του κ.Πανταζή, αποτελούν πρότυπο όχι μόνο για τον δήμο μας αλλά για ολόκληρο τον νομό Κορινθίας. Η συμμετοχή του κ.Πανταζή, μας πλημμυρίζει με νέες ευθύνες, για τον τόπο μας και είναι προσκλητήριο, για όσους ακόμα ελπίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα και να επιστρέψει στον δήμο Βέλου-Βόχας το χαμόγελο και η ελπίδα. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Πανταζή στην "Νέα Πνοή" και συνεχίζουμε με περισσότερη πίστη και σιγουριά τον αγώνα να πάμε τον δήμο μας εκεί που αξίζει. Στην κορυφή."

Απο την πλευρά του ο κ.Παναγιώτης Πανταζής δήλωσε:

"Τώρα είναι οι στιγμή, να σταματήσουμε την καθοδική πορεία του δήμου Βέλου-Βόχας. Θεώρησα καθήκον μου να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Θανάση Μανάβη και των συνεργατών του και να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου. Αυτό οφείλει να κάνει όποιος αγαπά τον τόπο που γεννήθηκε και ζεί.Πεπεισμένος για την ποιότητα, το ήθος αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες των στελεχών της "Νέας Πνοής" και του επικεφαλής της, μπαίνω πολύ δυνατά στην μάχη, για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μου. Καλώ κάθε πολίτη του δήμου Βέλου-Βόχας, να συστρατευθεί μαζί μας. Ξέρουμε, μπορούμε και θέλουμε να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας, για να μπορούν τα παιδιά μας να είναι υπερήφανα για το Βραχάτι, το Βέλο, το Ζευγολατιό και τα χωριά μας. Για να τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο. Ηρθε η ώρα να πάμε μπροστά".

"ΝΕΑ ΠΝΟΗ"
Γραφείο Τύπου
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ποινικολόγος κ.Παναγιώτης Πανταζής υποψήφιος με την "Νέα Πνοή" στον δήμο Βέλου-Βόχας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator