Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ

0




Της Λέττας Καλαμαρά

Μέσα σ’ένα βομβαρδισμό δημοσιευμάτων ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας εγκαταλείπει το πόστο του αύριο Παρασκευή, μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό της χώρας και λίγο πριν εκπνεύσει το νομικό διάστημα διεξαγωγής των κρίσεων της στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων την 15 Ιανουαρίου 2019. Η εγκατάλειψη της θέσης του δείχνει αναίτια καθόσον η Συμφωνία των Πρεσπών δεν έχει ακόμα ψηφισθεί στη χώρα Βόρεια της Μακεδονίας της Ελλάδας και ακόμα περισσότερο δεν έχει έρθει καν προς ψήφιση στην Ελληνική Βουλή.

Δυστυχώς μέρες αποστασίας 1965 επαναλαμβάνονται αντίστροφα για τον έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων με τα σύννεφα πολέμου να πυκνώνουν πάνω από τα χρυσοφόρα κοιτάσματα του Αιγαίου και της Ανατ.Μεσογείου. Αν ο κ.Καμμένος μετά από τέσσερα χρόνια δεν ήταν ικανός και ηθικά νομιμοποιημένος να διεξάγει τις κρίσεις της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων που φυλάνε τα σύνορα της πατρίδας μας πόσο περισσότερο θα είναι άραγε ο αντικαταστάτης του λίγων ημερών και ακόμη χειρότερα αν δεν έχει και τη λαϊκή νομιμοποίηση χωρίς τη δημοκρατική ψήφο του λαού μας; Αυτό δεν το σκέφτηκαν οι ιθύνοντες ή άλλους σκοπούς και αφεντικά υπηρετούν;

Όλα δείχνουν συμφωνημένα σε΄ένα θέατρο ντροπής και προδοσίας για την επανάληψη της τραγωδίας του ’74 σε ελληνικό έδαφος σύντομα. Γερμανόφιλοι συνεργάτες, όπως ακριβώς το 1920, με αντίστροφο τρόπο, πάλι πασχίζουν να διατηρηθούν στην εξουσία για να φέρουν μία νέα Εθνική Καταστροφή και να ολοκληρώσουν τη τραγωδία της Μικράς Ασίας. Πασχίζουν να διαφυλάξουν το μεγαλύτερο δρόμο παγκοσμίως της διακίνησης του οπίου, ηρωίνης και μορφίνης, από την παραγωγή του Αφγανιστάν, στα νερά του Αιγαίου και μετά στο Βαλκανικό Διάδρομο στην κερδοφόρο αγορά της Γερμανίας και της Γαλλίας, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία του ΟΗΕ (World Drug Report 2017), διαφθείροντας κάθε υγιές κύτταρο του Ελληνικού Κράτους και δημιουργώντας ένα χαμογελαστό θίασο πατριωτών σε όλους τους θεσμούς και τα αξιώματα που ζουν για την πολιτική αποσταθεροποίηση και τη διεξαγωγή εκλογών κάποτε, εν ευθέτω χρόνω, ποτέ. Αυτό απαιτείται για να συνεχίσουν να ελέγχονται τα σύνορα από συνεργάσιμους αξιωματούχους που πειθήνιοι και σιωπηροί συνεργούν στο έγκλημα.


Ο κ.Κουβέλης, ο πολιτικός άνθρωπος που έφερε τον Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία σήμερα είναι Υπουργός Ναυτιλίας συμπτωματικά και ο Πάνος Καμμένος Υπουργός Εθνικής Άμυνας, το αναγκαίο καλό, όπως μας έλεγε, αποχωρεί βιαστικά και συμπτωματικά πριν από τις 15 Ιανουαρίου, χωρίς λόγο, χωρίς να έχει έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, άρον-άρον.


Κατόπιν βουλευτές με ψήφο συνείδησης, σε μία χώρα διχασμένη χωρίς εθνική στρατηγική, χωρίς εθνική συνείδηση, θα κληθούν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μία Κυβέρνηση «κουρελού» όπως λέει και ο κ.Μητσοτάκης. Βουλευτές με ψήφο συνείδησης, θα κληθούν να πουν το προδοτικό «ΝΑΙ» στη Συμφωνία των Πρεσπών ντροπιάζοντας το ηρωϊκό «ΟΧΙ» με το αίμα των Ελλήνων του ’40. Τι νομίζουν ότι σκέφτονται οι Ευρωπαίοι και άλλοι λαοί με την απόφασή τους. Πόσο γενναίοι είναι οι Έλληνες ή πόσο ξεδιάντροπα ξεπουλάνε την ιστορία τους; Ακόμα και οι Αλβανοί της χώρας Βόρειας της Μακεδονίας γελάνε μαζί μας με τη νέα υπηκοότητά τους. Ένα μεγάλο «ΟΧΙ» χρειάζεται και πάλι στους διαχειριστές των ισλαμικών συνεταιριστικών εταιρειών λαϊκής βάσης, των 4 εκατομμυρίων Τούρκων της Γερμανίας της κας Μέρκελ, που μεταλλάσσουν το μεταπολεμικό ευρωπαϊκό όνειρο δημοκρατίας, ευημερίας και ελευθερίας. Η λύση για την ΠΓΔΜ είναι μία: Είσοδός τους στο ΝΑΤΟ χωρίς την εθνική ντροπή υπερψήφισης αυτής της Συμφωνίας. Για οτιδήποτε άλλο θα τους δικάσει η ιστορία ως ατιμωτική γενιά Ελλήνων πολιτικών.


Δυστυχώς, αν ο κ.Καμμένος εξυπηρετήσει το σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα με την αποχώρησή του αύριο, χωρίς να έχει φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών στην Ελληνική Βουλή, την επ’αύριο θα έχει βάλει τη χώρα σε επικίνδυνους ατραπούς, υπηρετώντας σχέδια ανθελληνικά τα οποία δεν θα αργήσουν καθόλου να έρθουν. Ας ετοιμαστούμε για τις σειρήνες του πολέμου από Δευτέρα, με τις γνωστές εμπρηστικές δηλώσεις, υπηρετώντας την πάγια γερμανική εθνική στρατηγική παράδοσης των ελληνικών εδαφών σε άλλες χώρες. Είτε με Γουλιέλμο τον Β’, είτε με Χίτλερ, είτε με Μέρκελ η Γερμανία παραδίδει τα εδάφη της Ελλάδας στην εκλογική της πελατεία. Για αυτό και μας επισκέπτεται, απεσταλμένη για να βεβαιωθεί για το έγκλημα και για να δώσει και εντολή ξεπουλήματος και των τελευταίων ασημικών μας ΔΕΠΑ, ΕΛΠΕ και λοιπά.

Κρίμα για αυτή τη μαύρη σελίδα της ιστορίας μας. Ποτέ, όμως, δεν υπήρξε τέλειο έγκλημα και η Νέμεσις δεν μπορεί να περιμένει μέχρι το Μάιο του ’19, τότε που αποβιβαστήκαμε στην ελληνική Σμύρνη, χωρίς τους Γερμανούς, αλλά με τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τη Δύση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας…
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator